Mój ogród - eukomis cz.2
Halinko fajna fotka maku...a kolekcji irysków tylko pogratulować, ten rudy jest śliczny :P
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko, że w aranżacji małych przestrzeni moim zdaniem masz Mistrza Świata, to już wiesz. Że masz przecudnej urody ogródek i wspaniale kwitnące rosliny, to też wiesz. Że niekwitnące też masz zdrowe i piękne, też. To co ja Ci jeszcze mogę napisać?
...
Pozwolę sobie zacytować post, który omyłkowo zmiesciłam w swoim, zamiast w Twoim wątku:
[quote="chatte"]Halinko, zrobiłam zdjęcie tej roslinki. Umieram z ciekawosci, powiedz co to?

To ta roslinka, o której pisałam.
Pozwolę sobie zacytować post, który omyłkowo zmiesciłam w swoim, zamiast w Twoim wątku:
[quote="chatte"]Halinko, zrobiłam zdjęcie tej roslinki. Umieram z ciekawosci, powiedz co to?

To ta roslinka, o której pisałam.
- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mój ogród Eskumis
Piękne płonki , mam różową ,nawet nie wiedziałam jak się nazywa , kupiłam na bazarku malutką roslinkę za namową sprzedającego , rozrosła się i zrobiła brzydka ,zebrałam nasionka i posialam bo długo i ładnie kwitła a tą przycięłam , zrobiła się zieloniutka kępa a sadzonek porozdawalam wszystkim kto tylko chciał tyle mi nawschodziło .. zaczyna kwitnąć , zrobię jej zdjęcie i pokażę swoją . Nasion nigdzie nie spotkalam zresztą rosilinek też więcej nie widziałam a są śliczne kwiaty , może wymienimy się nasionami ,. będziem miały piękne kolory ..
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.