Ogród -hal1959 cz.3
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś przestań
,to było od Ciebie ściągane
,no trochę podglądane jak u Ciebie zrobiona,ale M robił to pierwszy raz i tylko ze mną,więc fachowcy z nas jak....
.Myślę,że tak całkiem skończony to nie będzie szybko,bo ja będę modzić i wymyślać przez jakiś czas ,aby finanse nie odczuły,bo już kasy pochłonęło 
Wspaniały pomysł z tym maglem. Wczoraj rozmawiałam z M na temat stołu na taras. Blat z terakoty ( widziałam u Dali, piękny) podstawa od maszyny do szycia. U nas to ja jestem majsterklepką

Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- aguskac

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
hal1959 pisze:Aguś przestań,to było od Ciebie ściągane
,no trochę podglądane jak u Ciebie zrobiona,ale M robił to pierwszy raz i tylko ze mną,więc fachowcy z nas jak....
.Myślę,że tak całkiem skończony to nie będzie szybko,bo ja będę modzić i wymyślać przez jakiś czas ,aby finanse nie odczuły,bo już kasy pochłonęło
Ważne, że już jest dach nad głową, a wykończenie... nie zając nie ucieknie.
My nie mamy jeszcze rynny, a z jednego boku okazała się konieczna, bo woda spada na drewniany bal, który nam służy za siedzisko i się rozchlapuje po altance.
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Iwonko ,aha:D
Aguś u mnie rynna jest,ale jeszcze spust musi być założony,ale chłopak z obsługi w Castoramie pomylił prawostronny z lewostronnym i musimy wymienić lub kupić.Deszcz z dachu spadał by mi na roślinki i wypłukiwał ziemię bez tej rynny.
Wiem,że kalina ładna jest,ale Twoja
Ewuś wszędzie o takiej porze się dużo w ogrodach dzieje,zapraszam na bieżąco
Aguś u mnie rynna jest,ale jeszcze spust musi być założony,ale chłopak z obsługi w Castoramie pomylił prawostronny z lewostronnym i musimy wymienić lub kupić.Deszcz z dachu spadał by mi na roślinki i wypłukiwał ziemię bez tej rynny.
Wiem,że kalina ładna jest,ale Twoja
Ewuś wszędzie o takiej porze się dużo w ogrodach dzieje,zapraszam na bieżąco