Ogródek AGNESS cz.2
to samo chciałam napisać.. nie będę się więc powtarzać.iga23 pisze:Agnieszko , pięknie uchwyciłaś ogród o zmroku.A hosty już takie dorodne, ja jeszcze czekam na duże kępy.
Piekny klimat !
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Carlu dziękuję bardzo, o zmroku intensywne -jasne kolory kwiatów świetnie wybijają z szarówki
Moniś dzięki, ja również uwielbiam hosty, i boleję nad tym, że mam tak mało odmian, ale pomalutku zaczęłam sobie kupować kolejne, w tym roku na razie dokupiłam sobie 2 odmiany, ale mam nadzieję, że jeszcze coś ładnego u nas spotkam. Najbardziej chciałabym kupić w doniczusi, już rosnącą, ponieważ te dwie moje kupiłam na allegro i jedna okazała się zupełnie inna niż zamawiałam,jestem trochę tym rozczarowana, więc wolę widziec co kupuję
Marcinie dzięki, w moim hostowisku są tylko 2 odmiany, ale dążę do tego, żeby była większa różnorodność
Iguś dziękuję
moje hosty mają już sporo latek, więc są faktycznie spore, mam jeszcze 3 kępki tegorocznych, to są jeszcze maluszki
Izuś dziękuję bardzo
Tomku dziękuję, bardzo lubię zdjęcia robione wieczorkiem i po deszczu, mają wspaniały klimat
Geniu , bardzo dziękuję
ten kwiatek to pełnik, ale zdjęcie robione z bliska, więc może mylić. Żółtej piwonii niestety nie mam, choć bardzo mi się podobają
Marysiu dziękuję
piwonie dopiero zaczynają mi kwitnąć, na każdym krzewie jest otwarty 1-2 kwiaty, ale jak tylko pozostałe pąki otworzą się będę cykać do znudzenia,
ponieważ strasznie je lubię
A zdjęcia robisz równie piękne
a kwiaty masz bajeczne 
Moniś dzięki, ja również uwielbiam hosty, i boleję nad tym, że mam tak mało odmian, ale pomalutku zaczęłam sobie kupować kolejne, w tym roku na razie dokupiłam sobie 2 odmiany, ale mam nadzieję, że jeszcze coś ładnego u nas spotkam. Najbardziej chciałabym kupić w doniczusi, już rosnącą, ponieważ te dwie moje kupiłam na allegro i jedna okazała się zupełnie inna niż zamawiałam,jestem trochę tym rozczarowana, więc wolę widziec co kupuję
Marcinie dzięki, w moim hostowisku są tylko 2 odmiany, ale dążę do tego, żeby była większa różnorodność
Iguś dziękuję
Izuś dziękuję bardzo
Tomku dziękuję, bardzo lubię zdjęcia robione wieczorkiem i po deszczu, mają wspaniały klimat
Geniu , bardzo dziękuję
Marysiu dziękuję
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wpadłam Agus pooglądać rh. Piękne zdjęcia nocne - to chyba zasługa córci.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- agrazka
- Przyjaciel Forum

- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
ładny ten rabarbar - czy ma czerwone łodygi, bo mój nie. Może znasz jego odmianę ?
Rh to już dorodne rosliny, dużo kolorków masz
Rh to już dorodne rosliny, dużo kolorków masz
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...