Mój ogród - eukomis cz.2
-
sterlizja36
- 500p

- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U ciebie jak zwykle same piękności wśród zieleni.Nawet maki już u ciebie zakwitły
.Wszystko pięknie wkomponowane,przyjemnie się ogląda foto.
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Mój ogródEukomis
piękne kwitnące kwiaty , śliczne tulipany -fioletowe wyglądają na kwiaty piwoni ,, a azalie przepieknie kwitną , moim przemarzły po ostatnim przymrozku pąki i nie beda kwitnąć , dokupiłam sobie karłowate białą i różową żeby też bylo troche azaliowo w ogródku a skalniaczek szumiący pomysłowy .U mnie też zakwitają orliki i maki a piwonia krzewiasta piękna szkoda tylko że są tak drogie ,,ale myślę że w niedługom czasie i one stanieją , moje piwonie tez mają pąki a majowa nie długo zacznie kwitnąć zaczynają wschodzić dalie .. te dopiero pięknie kwitną do samej zimy .. miłego spędzania czasu w pięknych ogrodach ..
to moja kolekcja orlików mam trochę późniejsze które kwitną na poczadku lata ..
to moja kolekcja orlików mam trochę późniejsze które kwitną na poczadku lata ..Halinko po prostu pięęęęęęęęęęęknie
:):):)
dziekuje za wyjaśnienia dotyczące zgody na ogródek przed balkonem.. poki co mam mało czasu .. ale może keidyś głębiej się nad tym pozastaniama..
:0... a co do prowadzenia na pniu to w takim razie spóbuje zacząć taki eksperyment z jasminowcem.. od przyszłego roku
:) ... bo mi się rozrusl taki olbrzym8 "stary" krzak.. i mąż chce go wyciąć bo duzo miejsca zajmuje.. no to może uda mi się zmniejszyć jego obiętość
:)... no i moż epoprubuje z innymi również 
dziekuje za wyjaśnienia dotyczące zgody na ogródek przed balkonem.. poki co mam mało czasu .. ale może keidyś głębiej się nad tym pozastaniama..
- Iwcia&Patyrek
- 500p

- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam ponownie serdecznie
Chciałam ze swej strony bardzo podziękowac za miłe przyjęcie i hojne dary, których się nie spodziewałam. Właścicelka tego ogródka to osóbka, z która można byłoby przysłowiowe konie kraśc
Szkoda, że nie miałam więcej czasu na pogawędkę
Mam nadzieję, że wkrótce się spotkamy u nas i będę mogła się czymś odwdzięczyc.
Uprzejmie też donoszę, że nowe nabytki może troszkę oklapniete, ale już posadzone i obficie podlane:)
Pozdrawiam serdecznie
Iwona
Chciałam ze swej strony bardzo podziękowac za miłe przyjęcie i hojne dary, których się nie spodziewałam. Właścicelka tego ogródka to osóbka, z która można byłoby przysłowiowe konie kraśc
Mam nadzieję, że wkrótce się spotkamy u nas i będę mogła się czymś odwdzięczyc.
Uprzejmie też donoszę, że nowe nabytki może troszkę oklapniete, ale już posadzone i obficie podlane:)
Pozdrawiam serdecznie
Iwona
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Dziękuję kochana za odpowiedź.eukomis pisze:Empuza ja go nie szczepiłam tylko jak kupowałam to starałam się wybrać dość wysoki i obrywałam mu gałązki od dołu w pierwszym roku to był bardzo lichy ale teraz to ładnie wygląda tak robiłam ze wszystkimi żarnowcami.szczepione są drogie a lepiej od moich nie wyglądają.
Teraz wiem co robić
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012