Ogród -hal1959 cz.3
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Reniu podobają mi się irysy,nie dawno odkryłam na forum,że jest tyle różnych,ja mam takie pospolite,ale też ładne
.
Iwonko w tamtym roku kupiłam 3 kolory hibiskusów,2 krzaczaste i 1 szczepiony na nodze,temu na nodze listki trochę podmarzły,ale przykrywałam go,gdy były przymrozki,musiał podmarznąć wcześniej kiedy nie przykryłam,a ponoć był szron rano.Myślę,że odbije mimo to
.U mnie śniedki zaczynają już fajnie kwitnąć,choć niektórzy uważają je za chwast,to mnie się podobają 
Iwonko w tamtym roku kupiłam 3 kolory hibiskusów,2 krzaczaste i 1 szczepiony na nodze,temu na nodze listki trochę podmarzły,ale przykrywałam go,gdy były przymrozki,musiał podmarznąć wcześniej kiedy nie przykryłam,a ponoć był szron rano.Myślę,że odbije mimo to
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
Halinko - a bo widzisz, moje oba dopiero wypuszczają listki, nawet juz te listki wyglądaja dobrze, ale martwiłam się, bo ja swoich W OGÓLE na zimę nie przykryłam. I nie wiedziałam, czy je zmarnowałam, czy tak ma byc.... mozesz zajrzeć do mnie i porównać ze swoimi? moje widać tu http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... start=1540 na tym zdjęciu, gdzie pokazuje środek działki teraz, w lewym dolnym rogu zdj.
a śniedki ładne są, tylko tych cebul zatrzęsienie jest. Ja i tak na jesieni wywaliłam z połowę...
a śniedki ładne są, tylko tych cebul zatrzęsienie jest. Ja i tak na jesieni wywaliłam z połowę...