Kasiu, to zdjęcia z Anglii?
Przeniosłas się już na stałe?
Bo po prawej i wokół drzew, nawet ten brytyjski sposób wykończenia trawnika,
jakże elegancki... :P
Super, super, super !

A co do zmiany dekoracji z tulipanów na jednoroczniaki to naprawdę 1 dniowa robótka. W czasie gdy dojrzewają przekwitnięte cebule tulipków, na grzędzie rosną już flance aksamitek, tytonii, cyni itd.
 A co do zmiany dekoracji z tulipanów na jednoroczniaki to naprawdę 1 dniowa robótka. W czasie gdy dojrzewają przekwitnięte cebule tulipków, na grzędzie rosną już flance aksamitek, tytonii, cyni itd. Ciekawe czy zakwitnie?
 Ciekawe czy zakwitnie?
 normalnie 8) .
  normalnie 8) . chciałabym historyczne, problem ogromny, bo podobają mi się i większości duże i raz kwitnące. Książki oklejone kolorowymi karteczkami, lista się wydłuża, a jak z miejscem wie każdy (albo prawie każdy) posiadacz ogrodu. A jesienią myślałam, że to koniec
  chciałabym historyczne, problem ogromny, bo podobają mi się i większości duże i raz kwitnące. Książki oklejone kolorowymi karteczkami, lista się wydłuża, a jak z miejscem wie każdy (albo prawie każdy) posiadacz ogrodu. A jesienią myślałam, że to koniec  i już nic więcej, tylko będę się rozkoszować stanem posiadania. I na wiosnę kupiłam tylko trzy.
 i już nic więcej, tylko będę się rozkoszować stanem posiadania. I na wiosnę kupiłam tylko trzy. 

,Magda.
,Magda.