Ciebie na wagarach to sobie nie wyobrażam
Ogród Moni cz.1
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Moni tak miło patrzy się na dzikie zwierzęta szczególnie jak się mieszka daleko od lasu.
Ale to teoria ... miła ale teoria.
Przykro mi,że te miłe "zwierzęta" okazały się nie miłe dla Twoich krzewów
No i przymrozki!
Jeśli sobie życzysz mogę wysłać Tobie karpę najpopularniejszej hosty fortunei i mojej hortensji ogrodowej-
dysponuję takimi i z przyjemnością podeślę Ci.
Jeśli reflektujesz podaj mi adres na PW postaram się wysłać w najbliższych dniach.
Ale to teoria ... miła ale teoria.
Przykro mi,że te miłe "zwierzęta" okazały się nie miłe dla Twoich krzewów
No i przymrozki!
Jeśli sobie życzysz mogę wysłać Tobie karpę najpopularniejszej hosty fortunei i mojej hortensji ogrodowej-
dysponuję takimi i z przyjemnością podeślę Ci.
Jeśli reflektujesz podaj mi adres na PW postaram się wysłać w najbliższych dniach.
- abeille
- 1000p

- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniu bardzo mi przykro z powodu różyczek. Ale nie miej za złe sarenkom. Tak jak mówią Anglicy uprawianie
ogrodu polega na dostarczeniu świeżego i urozmaiconego pożywienia dla wszystkich zwierzątek żyjących w ogródku.
To przysłowie dotyczy szczególnie ślimaków, robaków ale może zastosować się również do sarenek.
Odrosną Ci na pewno pięknie i odwdzięczą się kwiatami. Może je jakoś zabezbieczyć na przyszłość aby sarny nie wróciły
na nowe śniadanie?
ogrodu polega na dostarczeniu świeżego i urozmaiconego pożywienia dla wszystkich zwierzątek żyjących w ogródku.
To przysłowie dotyczy szczególnie ślimaków, robaków ale może zastosować się również do sarenek.
Odrosną Ci na pewno pięknie i odwdzięczą się kwiatami. Może je jakoś zabezbieczyć na przyszłość aby sarny nie wróciły
na nowe śniadanie?
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
- Alania
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję za pocieszające słowa, dziewczęta
Na poprawę humoru mąż kupił mi dzisiaj 2 clematisy botaniczne Montana var. rubens
Zachorowałam na nie już dawno, dzięki Abeille

Zrobiłam też kilka fotek w ogrodzie:

clematis NN

zakwitają różowe pięciorniki:

białe całe obsypane kwiatami

a do kolekcji dołączył pięciornik o duuużywch, kremowych kwiatach - b.mi się spodobał, a przy tym cena była znakomita (7zł)

Na poprawę humoru mąż kupił mi dzisiaj 2 clematisy botaniczne Montana var. rubens
Zrobiłam też kilka fotek w ogrodzie:

clematis NN

zakwitają różowe pięciorniki:

białe całe obsypane kwiatami

a do kolekcji dołączył pięciornik o duuużywch, kremowych kwiatach - b.mi się spodobał, a przy tym cena była znakomita (7zł)