Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Witaj Zosiu,dawno nie zaglądałem,widzę ,że u Ciebie też ładnie i kolorowo,podoba mi się magnolia,jak rozkwitnie,to koniecznie daj fotkę.
Pozdrowienia dla Ciebie i Męża.Jak się mają zwierzaki?. Ryszard
Pozdrowienia dla Ciebie i Męża.Jak się mają zwierzaki?. Ryszard
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Zosiu. Pogoda mnie wygoniła z działeczki ale za to odwiedziłam twoją działeczkę. No widać nie próżnujesz. Wszystko pięknie uporządkowane. Tworzysz nowe rabatki i to bardzo ładne. Także podoba mi się żółta magnolia. Dużo spaceruję po ogródkach i muszę przyznać że jest ona mało spotykana. Także czekam na dalsze zdjęcia. 
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witam wszystkich serdecznie, mnie też pogoda dziś wygnała do domu, zato mogę być na forum .nie wiem od czego zacząć pokaże fotki które zrobiłam już wcześniej ale nie było czasu tu posiedzieć,krasnoludka już nie mam bo mi ukradli został się dzban codziennie jak ide na działke to patrze czy jeszcze jest-na razie jest oto fotki trochę na zarośniętej działeczce ale to zawsze rośnie gorzej z tym co się sieje
a teraz lece po kolei
tego berberysa maiałam za płotem tak jak te ogniki ale jak zobaczyłam jak kwitnie to kazałam M posadzić na działce
może na razie tyle
a teraz lece po kolei
tego berberysa maiałam za płotem tak jak te ogniki ale jak zobaczyłam jak kwitnie to kazałam M posadzić na działce
może na razie tylePozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Zosiu...choć troszkę spóźnione Najserdeczniejsze życzenia imieninowe
Masz piękny tamaryszek....bardzo mi się ten krzew podoba, ale za mały mam ogródek aby go posadzić. Co to za drzewko co ma trzy piękne żółte kwiaty - czy to magnolia żółta
W twoim ogrodzie jest taaka przestrzeń...jest czym oddychać
Masz piękny tamaryszek....bardzo mi się ten krzew podoba, ale za mały mam ogródek aby go posadzić. Co to za drzewko co ma trzy piękne żółte kwiaty - czy to magnolia żółta
W twoim ogrodzie jest taaka przestrzeń...jest czym oddychać
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: