Ogród Idy74 2009r cz.2
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
OJEJ ILU GOŚCI
Witam wszystkich bardzo serdecznie .Urlop się skończył ,pracy przybyło,a doba za krótka na wszystko...stąd ta nieobecność na forum .Tak urlopowałam ,że znalazłam się w pogotowiu na noclegu ,bo ciśnienie za bardzo mi skoczyło i trzeba było je zbijać...Pierwszy raz coś takiego mnie spotkało...MAM rzucić palenie ,mniej pracować i więcej spać,a i nie stresować się.
Ale jak tego dokonać...
Tulipany dalej kwitną...

Tulipany dalej kwitną...

- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ida a ja wczoraj co chwilę o Tobie myślałam
Z przepisu lekarza wynika ,że masz po prostu trochę więcej leniuchować i bardziej wszystko olewać
...to nie jest złe lekarstwo....
A tak poważnie to życzę Ci duuużo zdrówka i zadbaj troszkę o siebie (czytaj: nie ćmochaj tyle fajorów
)
Buziaki
Z przepisu lekarza wynika ,że masz po prostu trochę więcej leniuchować i bardziej wszystko olewać
A tak poważnie to życzę Ci duuużo zdrówka i zadbaj troszkę o siebie (czytaj: nie ćmochaj tyle fajorów
Buziaki
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Iduś.Tak jak Ty pisałaś do mnie tak ja teraz do Ciebie -ZWOLNIJ TEMPA!!!
Problemy z cisnieniem i ja mam, ale staram sie jakoś ograniczać kawę i fajki. Na razie sie uspokoiło.
Tobie życzę aby już Cię nic takiego nie dopadło.
Slicznie masz w ogrodzie i te tulipanki.
Pozdrawiam i zdrówka życzę. :P
Problemy z cisnieniem i ja mam, ale staram sie jakoś ograniczać kawę i fajki. Na razie sie uspokoiło.
Tobie życzę aby już Cię nic takiego nie dopadło.
Slicznie masz w ogrodzie i te tulipanki.
Pozdrawiam i zdrówka życzę. :P
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ido rzuć te ćmiki.Mój M 40 lat palił i z jednego dnia na drugi przestał.Trochę silnej woli
Należysz do osób o silnej osobowości więc jak tylko będziesz chciała to wszystko możesz.
Ja z ciśnieniem też znalazłam się na pogotowiu. Teraz (od 4 lat ) biorą tabletki i wszystko jest OK.
Jak jestem na ogrodzie to o wszystkim zapominam.Tylko nie lubię upałów. Do folii wchodzę wieczorami.
Jak zaczną owocować pomidory to zjadaj ich duże ilości , są moczopędne a odwadnianie organizmu
obniża ciśnienie.
Należysz do osób o silnej osobowości więc jak tylko będziesz chciała to wszystko możesz.
Ja z ciśnieniem też znalazłam się na pogotowiu. Teraz (od 4 lat ) biorą tabletki i wszystko jest OK.
Jak jestem na ogrodzie to o wszystkim zapominam.Tylko nie lubię upałów. Do folii wchodzę wieczorami.
Jak zaczną owocować pomidory to zjadaj ich duże ilości , są moczopędne a odwadnianie organizmu
obniża ciśnienie.
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie wszyscy
dziękuję bardzo za wszystkie miłe słowa
Nawet nie wiecie jak mogą podtrzymać na duchu i ucieszyć
Normalnie się wzruszyłam .Dziękuję bardzo .To był jednorazowy wybryk mojego organizmu i mam nadzieję,że już się nie powtórzy.Już wszystko ok.
OLU-jak rzucić ,oto jest pytanie
Dzięki za rady odnośnie pomidorów.Za przeproszeniem ,żre je cały sezon ,bo je uwielbiam .Cieszę się ,że wysłane sadzonki pomidorów rosną już w foli.Czekam oczywiście na zdjęcia.
GIGO,CYNTHIO,IZO ,ELU ,HALINKO,MONIKO,DANUSIU ,
JUŻ biegnę do was z rewizytą i podziękowaniami.Ograniczę palenie i pomyślę trochę jednak o sobie trochę więcej .TZN -ZAJMĘ SIE SOBĄ.
Ewo zapraszam do siebie .Jak będziesz przejeżdzać do wpadaj na szaber.
NIGELLO,LISKO moje czosnki olbrzymie jeszcze nie kwitną,troszkę widac tylko kolorek na pąkach.Kwitną jedynie małe czosnki i pośrednie.
Tess już wiesz i masz ...albo w drodze
Danusiu pigwy jak najwięcej ,wtedy smak wyrazisty.
Teraz biegnę do Waszych ogrodów.
A to fotki z niedzielnej wycieczki z pałacyku w Galinach.Jak tam jest pięknie i ile roślin
Polecam wszystkim.

OLU-jak rzucić ,oto jest pytanie
GIGO,CYNTHIO,IZO ,ELU ,HALINKO,MONIKO,DANUSIU ,
Ewo zapraszam do siebie .Jak będziesz przejeżdzać do wpadaj na szaber.
NIGELLO,LISKO moje czosnki olbrzymie jeszcze nie kwitną,troszkę widac tylko kolorek na pąkach.Kwitną jedynie małe czosnki i pośrednie.
Tess już wiesz i masz ...albo w drodze
Danusiu pigwy jak najwięcej ,wtedy smak wyrazisty.
Teraz biegnę do Waszych ogrodów.
A to fotki z niedzielnej wycieczki z pałacyku w Galinach.Jak tam jest pięknie i ile roślin

-
x-d-a
Iduś, dopiero dzisiaj przeczytałam, że miałaś kłopoty ze zdrowiem i bardzo się zmartwiłam.
Wbrew pozorom , często się zdarza, że choróbska dopadają nas w czasie wakacji lub urlopu - organizm wtedy "odpuszcza" i łatwiej łapie różne świństwa, a słabsze organy dają o sobie znać...
Weż sobie do serca zalecenia lekarza- więcej snu, mniej stresów, więcej odpoczynku i relaksu. I błagam - rzuć palenie
Zwłaszcza jak masz problemy z ciśnieniem.
A ogród masz taki piękny i na pewno bardzo pachnący, tak że nie wypada już w nim "puszczać dymka".
Przepraszam za moralizatorski ton
i serdecznie pozdrawiam.
Wbrew pozorom , często się zdarza, że choróbska dopadają nas w czasie wakacji lub urlopu - organizm wtedy "odpuszcza" i łatwiej łapie różne świństwa, a słabsze organy dają o sobie znać...
Weż sobie do serca zalecenia lekarza- więcej snu, mniej stresów, więcej odpoczynku i relaksu. I błagam - rzuć palenie
A ogród masz taki piękny i na pewno bardzo pachnący, tak że nie wypada już w nim "puszczać dymka".
Przepraszam za moralizatorski ton