Działka Gigusi- cz.3
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Giguś. Pomidorki wysadziłaś.
A nie boisz się przymrozków - od jutra zapowiadają.
Ja jednak czekam do Zośki. Też mam nadzieję, że nie będzie, gdyż wiele róż ma nawet pączki, owoce na drzewach powiązane, dalie wsadziłam do gruntu. Muszę je jednak jutro nakryć butelkami. Ale 4 dalie można nakryć, natomiast dla pomidorów nie mam tyle i to dużych butelek.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Izuś i mój dyptam ma jeden pęd... ja się cieszę, że w ogóle spod ziemii wyszedł, bo go 3 razy przesadzałam jesienią...i bałam się, że po nim...chatte pisze:Widzę, ze pracujesz dzielnie przy swoich rabatkach i opalenizne rzeczywiscie masz już letnią!
Dyptam masz piękny, taki rozkrzewiony! A moje jakoś po jednym pedzie mają
No ale Gigi dyptam rewelacja!
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochane dziewczyny i chłopaki.
Izuniu -Chatte, Izuniu-Lisko mój dyptam dopiero teraz tak sie rozkrzewił. Przesadzałam go 2 lata temu i rozdzieliłam karpe na 2 części, był biduni, a teraz sie wreszcie ruszył.
Moniu kochana dziekuje za odwiedzinki i abyś jeszcze podpowiedziała które to
ifejon??
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i miłego dnia życzę :P
Izuniu -Chatte, Izuniu-Lisko mój dyptam dopiero teraz tak sie rozkrzewił. Przesadzałam go 2 lata temu i rozdzieliłam karpe na 2 części, był biduni, a teraz sie wreszcie ruszył.
Moniu kochana dziekuje za odwiedzinki i abyś jeszcze podpowiedziała które to
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i miłego dnia życzę :P
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochani.
Ja tylko na chwilkę aby Was powitać, bo teraz nie mam zbytnio czsu. Potem jak znajde chwilke to zajrzę.
Lamio, Marioluś dopiero sie nauczyłam i o dziwo mi sie udało wstawić 3 część, bez pomocy nikogo hurra :P
Hanuś Droga opalenizna prawdziwa naturalna słoneczna-nie solariowa(w życiu w solarium nie byłam). Tak sie opalam na brązowo do razu.
Hanuś współczuję bąbli i burakowego odcienia
niedługo zbrązowieje :P
. Hanus śniłas mi sie dzisiaj.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko i miłego dnia życzę. A i dokupiłam dyptamy 2 sadzonki -białe(podobno) :P
Ja tylko na chwilkę aby Was powitać, bo teraz nie mam zbytnio czsu. Potem jak znajde chwilke to zajrzę.
Lamio, Marioluś dopiero sie nauczyłam i o dziwo mi sie udało wstawić 3 część, bez pomocy nikogo hurra :P
Hanuś Droga opalenizna prawdziwa naturalna słoneczna-nie solariowa(w życiu w solarium nie byłam). Tak sie opalam na brązowo do razu.
Hanuś współczuję bąbli i burakowego odcienia
. Hanus śniłas mi sie dzisiaj.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko i miłego dnia życzę. A i dokupiłam dyptamy 2 sadzonki -białe(podobno) :P