Witam Grażynko.
Wiosna piękna w ogrodzie.Epimedium pomarańczowe superaśne.Uwielbiam je.Nie wiedziałam o istnieniu epimedium w tym kolorze.A masz czerwone?Jeśli nie to mogę się podzielić.To moje
Czerwone też mam, to kupiłam przypadkiem, tych epi jest dużo więcej odmian, są też żółte
Musze dokupić drzew iglastych, tak mam co miesiąc, tylko już nie wiem gdzie
U Tracza nie ma nic ciekawego z dużych , potrzebuje takie 2 m. Gdzie tu jechać ?
A byłaś może na giełdzie przed halą sportową na pewno tam znajdziesz bo tam jest dużo producentów którzy mają szkółki własne ja mam jakiś adres na okólną jak zechcesz mogę
jutro poszukać daj znać tylko, miłej niedzieli Grażynko
Byłam dziś na giełdzie, kupiłam 2 sztuki, M powiedział, że więcej nie pojedzie, bo to nie ciężarówka
Przybył mi jałowiec Hobernica i jodła kalifornia A.... zapomniałam, lilie wodne i karpie koi
To jeszcze nie koniec
Romciu, dzięki wielkie za namiary
Po giełdzie pojechałam na STart zobaczyć co jest,
Lilie kupiłam na Starcie, tam stoi facet z rybkami i miał też lilie (białe i czerwona) tylko tyle wiem, ale niedrogo po 20 zł.
W tą niedzielę idę na komunię może będzie w następną cieszę się że Ci mogłam pomóc zobaczymy co z tego będzie myślę że się pochwalisz Grażynko kolorowych snów
Zakupy - pogratulować - szykuje sie ładny "frunt"
Matko, jak ja dawno nie byłam na giełdzie pod Halą - może w tą niedzielę uda mi się namówić Połowka... jak zechce z działki jechać do Łodzi
Grażynko, pewnie juz sporo się zmieniło przed domem... może pokażesz ? Lubię ogladać takie przed-po ...
Grażynko piękne wiosenne zdjęcia Ubiorek podoba mi się już od dawna, ale jeszcze nie mam go w swoim ogródku, muszę koniecznie posadzić, pięknie rozświetla rabatę Białe pompony też się cudownie prezentują