Ogród Moni cz.1
- Alania
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie po tych deszczach wróciła do życia brzoskwinia posadzona w marcu. Nie dawała oznak zycia i wczoraj poszłam ją wykopać, a tu ... niespodzianka
Ma maleńkie listeczki (zaczątki listeczków znaczy się
)
Póki co nowych roślinek nie mam, bo ostatnio brak mi czasu i funduszy na zakupy roślinkowe, ale dostałam w prezencie od koleżanki różę First Lady
Sprawiła mi wielką radochę

Póki co nowych roślinek nie mam, bo ostatnio brak mi czasu i funduszy na zakupy roślinkowe, ale dostałam w prezencie od koleżanki różę First Lady
- Alania

Aniu, pewnie są, ale ja teraz nie mam z czym jechać do ogrodniczego, bo wiesz ... robimy dach i wydatki są większe niz oczekiwaliśmyAniaDS pisze:Monia, jak mimo wszystko wybierzesz się do ogrodniczego, to pamiętaj o tych moich zakupach.
Może jeszcze będą![]()
Też tak zimno u Ciebie?
Powoli przerabiam tą rabatkę, co mówiłyśmy, dziś zaczęłam, ale dzieci marzły i jestem w połowie
U nas bardzo zimno. Nie mam czasu na kopanie, bo całe popołudnie, po pracy biegam po składach bud. i kupuję różne drobiazgi, które potrzeba. Od początku tygodnia w zasadzie nic nie zrobiłam w ogrodzie
- Alania

Aniu, na razie nie dam rady, bo mam takie urwanie głowy, że szkoda mówić. Biegam za śrubkami, wkrętami, kołkami, klejem do styropianu, siatką, dachówkami elementami rynien itpAniaDS pisze:Monia, to jak będziesz gdzieś koło mie to podjedź, oddam Ci za te ostatnie zakupy i dam odrazu na następne![]()
Na zaś