Marcin to mało realneMutari pisze:Cynthio a może twoja mama by popilnowała twojego szkraba ??? Co ty na to ??
...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.2
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Cynthio! Mam nadzieję, że trochę popadało u Ciebie? U mnie bardzo ładnie. A z badylkami to ja też mam problemy, żeby ukorzenić. Zwłaszcza w doniczkach - albo przeleję albo zasuszę. Teraz udało mi się w ziemi trochę krzewów ukorzenić - pigwowce, bylicę Boże drzewko i mam nadzieję, że budleja się ukorzeni. Ładne zakupy zawilcowe. Pozdrawiam Cię serdecznie!
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jacku witaj
Wczoraj nawet sporo popadało ale już noc była bezdeszczowa....dzisiaj obudziło mnie piękne słonko
Jacku a z tymi badylkami ,to wydaje mi się ,że one lepiej się ukorzeniają ,wsadzone do ziemi ,na dworze....taki wniosek wyciągnięty z lektury forum
Następnym razem spróbuję tej metody
...
Mam nadzieję ,że Twoje patyczki lepiej sobie poradzą niż moje i będziesz miał piękne rośliny
Pozdrawiam
Sabinko wczoraj popadało, dzisiaj słonko i piękna pogoda
Lilu bardzo się cieszę ,że popadało nawet to troszkę....chociaż powietrze jest czyste i lepiej się oddycha
Roślinki też na pewno mają się lepiej
MIŁEGO DNIA
Wczoraj nawet sporo popadało ale już noc była bezdeszczowa....dzisiaj obudziło mnie piękne słonko
Jacku a z tymi badylkami ,to wydaje mi się ,że one lepiej się ukorzeniają ,wsadzone do ziemi ,na dworze....taki wniosek wyciągnięty z lektury forum
Następnym razem spróbuję tej metody
Mam nadzieję ,że Twoje patyczki lepiej sobie poradzą niż moje i będziesz miał piękne rośliny
Pozdrawiam
Sabinko wczoraj popadało, dzisiaj słonko i piękna pogoda
Lilu bardzo się cieszę ,że popadało nawet to troszkę....chociaż powietrze jest czyste i lepiej się oddycha
Roślinki też na pewno mają się lepiej
MIŁEGO DNIA
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Edytko jak M był poza Łodzią ,babcia od czasu do czasu przychodziła i mi pomogła...teraz jak jesteśmy w komplecie uważa chyba ,że musimy sobie radzić sami
...życie.....
Fotki będą wieczorkiem bo po południu jadę na działeczkę
....mam nadzieję ,że pogoda się nie zmieni
Marcin to są dwie opcje....albo moje słonko zawita do Ciebie, albo te Twoje chmurzyska pędzą w moją stronę

Fotki będą wieczorkiem bo po południu jadę na działeczkę
Marcin to są dwie opcje....albo moje słonko zawita do Ciebie, albo te Twoje chmurzyska pędzą w moją stronę
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- pelagia72

- Od: 2 mar 2009, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie!
Ja tez mam dość niańczenia swoich dzieci i przykucia do domu.
Mam zamiar je zostawić z ojcem,( dzieci mają 9 i 13 lat) i pojechać gdzieś sama!
Córka skończy w lipcu 10 lat i może przypilnować porządku i ogródka.
Każda mama musi czasem odpocząć od dzieci (i męża) czego Tobie miła Basiu również gorąco życzę!
Pozdrawiam.
Ja tez mam dość niańczenia swoich dzieci i przykucia do domu.
Mam zamiar je zostawić z ojcem,( dzieci mają 9 i 13 lat) i pojechać gdzieś sama!
Córka skończy w lipcu 10 lat i może przypilnować porządku i ogródka.
Każda mama musi czasem odpocząć od dzieci (i męża) czego Tobie miła Basiu również gorąco życzę!
Pozdrawiam.