...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.2
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marcin do końca czerwca to jeszcze dużo czasu a mnie jest ciężko planować coś z takim wyprzedzeniem ,ze względu na to ,że M ma w wakacje duży ruch w pracy i nie miałabym z kim zostawić małegoMutari pisze:Zgadza się , jadę . Spotkanie jest u Karola pod koniec czerwca. jak będę jechał prze Łódź to mogę ciebie zabrać jakbyś chciała.Cynthia pisze:Marcin jedziesz na jakiś zlot forumowiczów![]()
![]()
Marcin bardzo Ci dziękuję ,że mi to zaproponowałeś ale raczej nie uda mi się wyrwać
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
- Cynthia

Ida ,Marcin błagam nie kuście
....
Młody jeszcze za mały na takie wypady....będzie zmęczony podróżą ,będzie marudzenie ,płakanie i zamiast spotkać się z ludźmi ,będę ganiać za Oskarem....
Taki wyjazd to musi być relaks i przyjemność.....
Dzięki Marcinek jeszcze raz ale może przy innej okazji
Młody jeszcze za mały na takie wypady....będzie zmęczony podróżą ,będzie marudzenie ,płakanie i zamiast spotkać się z ludźmi ,będę ganiać za Oskarem....
Taki wyjazd to musi być relaks i przyjemność.....
Dzięki Marcinek jeszcze raz ale może przy innej okazji
- Cynthia

Jadziu , ciemiernik "kwiat jabłoni" taki biały z lekkim bladoróżowym nalotem,śliczny kolor
A na spotkanie bardzo chciałabym się wybrać ,nawet M mnie namawia ale wiem ,że oni wtedy ze wspólnikiem mają kocioł w pracy więc nie mogę go obciążać opieką nad Oskarem.
Jeszcze nie raz będzie okazja , może M będzie miał mniej pracy ...bardzo by mi się przydało takie wyrwanie z domu

A na spotkanie bardzo chciałabym się wybrać ,nawet M mnie namawia ale wiem ,że oni wtedy ze wspólnikiem mają kocioł w pracy więc nie mogę go obciążać opieką nad Oskarem.
Jeszcze nie raz będzie okazja , może M będzie miał mniej pracy ...bardzo by mi się przydało takie wyrwanie z domu
- Cynthia

Oj Jadziu, nawet nie wiesz jak bardzo przydałaby mi się babcia z prawdziwego zdarzenia
To niezastąpiona instytucja
Niestety nasza babcia jest osobą bardzo niezależną....
..to nie ten typ babci ,po prostu
W większości przypadków musimy sobie radzić sami ,dlatego to nie jest prosta sprawa ,żeby wyrwać się z domu
.....oj,szkoda Jadziu, szkoda,że tak daleko mieszkasz.....

To niezastąpiona instytucja
Niestety nasza babcia jest osobą bardzo niezależną....
W większości przypadków musimy sobie radzić sami ,dlatego to nie jest prosta sprawa ,żeby wyrwać się z domu
.....oj,szkoda Jadziu, szkoda,że tak daleko mieszkasz.....