Witam Wszystkich - Kubiakpiotr1982

Zdjęcia naszych ogrodów.
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

zdecydowanie będę tutaj często zaglądać - bedziesz , miał piękny ogród :lol:
Awatar użytkownika
Kubiakpiotr1982
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 19 paź 2007, o 16:47

Post »

witam ponownie. znow dlugo nie pisalem ale za to wkleje kilka fotek. pozdrawiam wszystkich i zycze wszystkim forumowiczom - ogrodnikom duzo pogody i .. mało chwastów :)))

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Kubiakpiotr1982
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

witam serdecznie.

Dziś w koncu zaswieciło porzadnie słoneczko od dluzszego czasu wiec z samego rana stwierdzilismy ze to odpowiednia pora na działke, w koncu nasze kwiatuszki i nasze nowo co wsadzone tujki też chcą pić :) po drodze zachaczylismy do praktikera i mila nispodzianka bo kupilismy piekne 1 metrowe cyprysy za 9.99 a wiadomo ze iglaki zawsze sie przydadza :) pozniej do pobliskiego ogrodniczego sklepu, a ze od dawna chorowalem na purpurowego buka typu pendula wiec kupilem zonie na imieniny :) (oczywiście zonie sie tez podoba hehee). poniżej kilka najswierzszych fotek z naszego ogrodu, kktorym z dnia na dzień jest wg nas piekniejszy i kolorowszy a to wszystko za sprawa kochanej zonki. pozdrawiam i zachecam wszystkich do wklejania jak najwiecej fotek z waszych ogrodow bo w koncu sami nawzajem musimy sie inspirowac :) pozdrawiam i zycze słonecznych chwil na dzialce.

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Kubiakpiotr1982
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

i znów zaczęło się od nowa...pomysły, praca, realizacja. znow zabralismy sie ostro do pracy bo przeciez taka praca to czysta przyjemnosc. pozdrawiam wszystkich i zycze kazdemu z osobna udanych plonow :) a ponizej kilka zdjec z naszej majowki Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
SEWERYN_S
50p
50p
Od: 3 maja 2009, o 12:36

Post »

Witam Piotrze. Ja jestem także młodym grodnikiem. Mam 28 lat. 2 lata temu wybudowałem dom i oczywiscie działeczka poszła ostro w ruch. Pracuje w ogrodzie do dziś stale go upiększając i powiem zrobiłeś kawał dobrej roboty. To jak narkotyk - uzależnia. Pozdrawiam - niedługo pochwale się swoim a na razie podziwiam Wasze, bo w każdym jest piękno.
Awatar użytkownika
Kubiakpiotr1982
10p - Początkujący
10p - Początkujący

Post »

wielkie Dzięki to fakt ze dzialka wciaga jak narkotyk. w takim okresie jak teraz tym bardziej gdzie wszystko budzi sie do zycia widac przyrosty. z checia obejrze twoj dom i ogrod - to pewnie bedzie niezly widok. pozdrawiam
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witam,jestem pod ogromnym wrażeniem pomysłów,aranżacji całej działki,piękny zakątek tworzycie,gratulacje.
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
zanetan
100p
100p
Od: 11 wrz 2009, o 13:11
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: Witam Wszystkich - Kubiakpiotr1982

Post »

Pięknie............. ale gdzie się podziewasz?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”