Ogrodowy "niemowlak" Miiriam 2009r cz.1
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie
zeszłam troszkę z działki ... Dziś i jutro jesteśmy w domu wszyscy - to pewno trochę pójdzie do przodu - nawet nie gotuję dziś obiadu ...
Wczoraj dokupiłam jeszcze płożących
Przybyły mi jałowce
- Golden carpet
- Wiltoni
- Procumbens nana
- Glauca
- Blue chip
Szukam jeszcze czegoś niskiego płożącego i o zielonym zabarwieniu - nie żółtym ani niebieskawym tylko zielonym... ale u nas nie było A nawet nie wiem o co konkretnie pytać
Tak w skrócie
Wczoraj posialiśmy trawę i maż potraktował walcem działkę ... Teraz czekamy na deszcz
Moje nowe nabytki już są w ziemi . Krety i nornice szaleją nadal, dżeki obgryzł mi azalię żółtą ,
Mąż robi schody na skalniak i suszarkę na pranie , ja sadzę i .. mam wizje - co dalej ..
Szkoda tylko , że te wizje mogą się urzeczywistni dopiero w przyszłym roku
Mykam pracować Żwirku dziś na rabatkę chyba nie nawiozę - bo M mi taczki zakosił .. ale mam tyle innej pracy ..........
I po raz pierwszy mam wielkie uczulenie - z oczu i nosa mi kapie i boli - mimo wapna i clemastinu ((((((((
zeszłam troszkę z działki ... Dziś i jutro jesteśmy w domu wszyscy - to pewno trochę pójdzie do przodu - nawet nie gotuję dziś obiadu ...
Wczoraj dokupiłam jeszcze płożących
Przybyły mi jałowce
- Golden carpet
- Wiltoni
- Procumbens nana
- Glauca
- Blue chip
Szukam jeszcze czegoś niskiego płożącego i o zielonym zabarwieniu - nie żółtym ani niebieskawym tylko zielonym... ale u nas nie było A nawet nie wiem o co konkretnie pytać
Tak w skrócie
Wczoraj posialiśmy trawę i maż potraktował walcem działkę ... Teraz czekamy na deszcz
Moje nowe nabytki już są w ziemi . Krety i nornice szaleją nadal, dżeki obgryzł mi azalię żółtą ,
Mąż robi schody na skalniak i suszarkę na pranie , ja sadzę i .. mam wizje - co dalej ..
Szkoda tylko , że te wizje mogą się urzeczywistni dopiero w przyszłym roku
Mykam pracować Żwirku dziś na rabatkę chyba nie nawiozę - bo M mi taczki zakosił .. ale mam tyle innej pracy ..........
I po raz pierwszy mam wielkie uczulenie - z oczu i nosa mi kapie i boli - mimo wapna i clemastinu ((((((((
- Miiriam

Witam .. na razie muszę unikać kompa - bo dostałam jakiegoś uczulenia czy alergii - nie znam się - ale oczy mi łzawią, z nosa kapie i głowa boli straszliwie .. dzień zaczynam i kończę calcium w podwójnej dawce i aspiryną migrenową ( bo ona jeszcze jako tako działa ) .. i w czasie dnia też też muszę się nimi wspomagać. Ale monitor bardzo podrażnia mi oczy i nasila objawy....
Ale za to wczoraj odwiedziłam Józka i Agnieszkę ( Agaxkub ). To była niesmowita niedziela .. bardzo Wam dziękuję ....
Ale za to wczoraj odwiedziłam Józka i Agnieszkę ( Agaxkub ). To była niesmowita niedziela .. bardzo Wam dziękuję ....
- Miiriam

Dorotko - do Ciebie wybiorę się specjalnie

Może w wakacje. Józek jest świadkiem , że planowałam i Ciebie odwiedzić .. ale nie da się wszystkiego na raz.
Ale myślałam bardzo dużo o Tobie wczoraj
Już niedługo wakacje Dorotko i mam nadzieję na spotkanie i u mnie i u Ciebie
Moniczko - moje zaproszemnie jest ZAWSZE aktualne

Może w wakacje. Józek jest świadkiem , że planowałam i Ciebie odwiedzić .. ale nie da się wszystkiego na raz.
Ale myślałam bardzo dużo o Tobie wczoraj
Już niedługo wakacje Dorotko i mam nadzieję na spotkanie i u mnie i u Ciebie
Moniczko - moje zaproszemnie jest ZAWSZE aktualne