Kolorowy ogród Geni cz.5
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Zenia bardzo się cieszę że do mnie zajrzałaś .Zenia pisze:Witaj Geniu. Dawno mnie u ciebie nie było a tu tyle nowości...pięknych nowości. Jak to miło popatrzeć na tyle cudownych kwiatów. Azalie i rhododendrony pięknie Geniu ci kwitną. Pewnie masz teraz cudowny zapach. Wśród tak pięknych kwiatów aż przyjemnie pracować w ogródku. Pozdrawiam.
Żeby tylko troszkę popadało to te roślinki też by inaczej wyglądały .
.Na razie to tylko część azali zakwitło ,pięknie będzie jak wszystkie zakwitną
- e-genia

Witaj Jolu ja wiedziałam że tak będzie Ela jest miłą i ciepła osobą jej mąż też nie mogło być inaczej.jollla500 pisze:Gieniu cieszę się że spotkanie z Elą się udałozakupy śliczne
Mam nadzieję że my też się kiedyś spotkamy .
Witaj Ido > Masz rację jak popada to wszystkie roślinki będą jeszcze piękniejsze
Genia
Kolorowy ogród Geni - 2009r - cz.3
Geniu;dla nas najbliższa Castorama jest w Bydgoszczy.Życzę udanego spotkania.Pozdrawiam.Ryszard.
- e-genia

Ja tez żałuję ,ale pytałam o Ciebie ? czy daleko mieszkasz ,bo gdyby było blisko od Eli no i lepsza droga to pewnie też o Ciebie bym zahaczyła .Jadzia1 pisze:Witaj Geniu![]()
Ciesze się ,że spotkanie się udało , jak że mogło być inaczej skoro dwie tak fajne osoby się spotkałybardzo żałuję ,że nie mogłam się z Wami spotkać , ale niestety praca .
Kochanie zakupy piękne poczyniłaś i jak dużo
W cudnym miejscu Ela mieszka prawa?
- e-genia

Re: Kolorowy ogród Geni - 2009r - cz.3
Tak myślałam Ryszard .rydnor pisze:Geniu;dla nas najbliższa Castorama jest w Bydgoszczy.Życzę udanego spotkania.Pozdrawiam.Ryszard.
Dzięki na pewno będzie udane ,już i Igą się znamy no właśnie muszę Igi zapytać kto w końcu oprócz nas będzie.
Genia