Leśny ogród Moni68 cz.3
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Monisiu. Dużo zdrówka do pielęgnacji Twojego cudownego lasu, spełnienia wszystkich planów i zamierzeń i dużo słońca w życiu.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Moniu, jeśli dzisiaj obchodzisz imieniny, to ja Ci życzę samych radosnych i słonecznych dni, dużo zdrowia i siły tak potrzebnej przy pracach w Twoim cudnym lesie 
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=52&t=30768" onclick="window.open(this.href);return false;
- Wisienka
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja też uwielbiam tulipany Angelique.
Ale i pozostałe są bardzo ładne.
A ciekawa jestem, czy u Ciebie buszują krety i nornice?
Czy one raczej wolą tereny polne?
Zachwycił mnie ten widoczek

Jak przyjeżdżam na działkę też nie umiem się nawąchać tego powietrza -
niesamowicie pachnie. A las też ma piękny zapach.
Wszystkiego dobrego Moniczko!
Ale i pozostałe są bardzo ładne.
A ciekawa jestem, czy u Ciebie buszują krety i nornice?
Czy one raczej wolą tereny polne?
Zachwycił mnie ten widoczek

Jak przyjeżdżam na działkę też nie umiem się nawąchać tego powietrza -
niesamowicie pachnie. A las też ma piękny zapach.
Wszystkiego dobrego Moniczko!

Pozdrawiam serdecznie
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochane, bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie życzenia
Rzeczywiście dzisiaj mam imieniny, zresztą do niedawna były tylko raz w roku właśnie 4 maja. Od jakiegoś czasu są jeszcze pod koniec sierpnia, ale nie znam żadnej Moniki, która w tym terminie obchodziłaby imieniny.
Pochodziłam dzisiaj trochę z Mamą po Warszawie...i głowa mi pęka!! Jednak od tego smrodu miejskiego zupełnie się już odzwyczaiłam. Przygotuję jakiś obiad dla M i porobię trochę zdjęć.
Zytuś, jeszcze z tych przepisów nie korzystałam, ale niektóre są niezłe
Jadziu, kretów na szczęście nie mam, ale nornice się zdarzają...
Rzeczywiście dzisiaj mam imieniny, zresztą do niedawna były tylko raz w roku właśnie 4 maja. Od jakiegoś czasu są jeszcze pod koniec sierpnia, ale nie znam żadnej Moniki, która w tym terminie obchodziłaby imieniny.
Pochodziłam dzisiaj trochę z Mamą po Warszawie...i głowa mi pęka!! Jednak od tego smrodu miejskiego zupełnie się już odzwyczaiłam. Przygotuję jakiś obiad dla M i porobię trochę zdjęć.
Zytuś, jeszcze z tych przepisów nie korzystałam, ale niektóre są niezłe
Jadziu, kretów na szczęście nie mam, ale nornice się zdarzają...
Moniko z okazji imienin wszystkiego co najlepsze.
cyt. "MONIKA
Nie wiadomo, co pierwotnie znaczyło imię Monika. W języku greckim jest podobne słowo monos , czyli jedyny, ale wcale nie jest pewne, czy Monika to imię greckie. Imię to stało się sławne za sprawą jednej kobiety, mianowicie matki świętego Augustyna, wielkiego teologa i filozofa, który żył w rzymskiej prowincji zwanej wtedy Afryką, tam, gdzie dziś leżą Algieria i Tunezja. Być może imię Monika wzięło się z miejscowych, afrykańskich dialektów. Monika, matka Augustyna, została świętą dzięki pismom swojego sławnego syna, który stawiał ją za wzór kochającej i oddanej matki."

P.s. Moja córka i synowa mają imię Monika. Nigdy nie chciałabym, aby nosiły inne imiona.
cyt. "MONIKA
Nie wiadomo, co pierwotnie znaczyło imię Monika. W języku greckim jest podobne słowo monos , czyli jedyny, ale wcale nie jest pewne, czy Monika to imię greckie. Imię to stało się sławne za sprawą jednej kobiety, mianowicie matki świętego Augustyna, wielkiego teologa i filozofa, który żył w rzymskiej prowincji zwanej wtedy Afryką, tam, gdzie dziś leżą Algieria i Tunezja. Być może imię Monika wzięło się z miejscowych, afrykańskich dialektów. Monika, matka Augustyna, została świętą dzięki pismom swojego sławnego syna, który stawiał ją za wzór kochającej i oddanej matki."

P.s. Moja córka i synowa mają imię Monika. Nigdy nie chciałabym, aby nosiły inne imiona.
Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu