a kupować nie chcę... muszęogrodzic posesję... ostatnio sąsiedzi już dopytują kiedy ogrodzę
Ogród Igi - cz.3
ale kamienie dodają uroku ... są jakby nieodzowną częścią skalniaka...u mnie kamieni brak 
a kupować nie chcę... muszęogrodzic posesję... ostatnio sąsiedzi już dopytują kiedy ogrodzę
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iga, świetne stroiki. Śliczne, zwłaszcza ten naśladujący naturę.
Byłam u Andrzejewskich i podpisuję się pod Twoją opinią: świetni ludzie. I pierwszy raz w życiu widziałam tak wielką szkółkę. Szkoda, że strasznie nam się spieszyło, bo pojechaliśmy bez dzieci. Przywiozłam tyle roślin, że do końca sezonu będę sadzić
Widzę, że z liliowcami nieźle zaszalałaś. Dosadzasz je na tej rabacie, na której starsze rosną, czy w nowych miejscach?
Byłam u Andrzejewskich i podpisuję się pod Twoją opinią: świetni ludzie. I pierwszy raz w życiu widziałam tak wielką szkółkę. Szkoda, że strasznie nam się spieszyło, bo pojechaliśmy bez dzieci. Przywiozłam tyle roślin, że do końca sezonu będę sadzić
Widzę, że z liliowcami nieźle zaszalałaś. Dosadzasz je na tej rabacie, na której starsze rosną, czy w nowych miejscach?
- MalaRybka
- 1000p

- Od: 22 mar 2007, o 15:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iga, zaglądam i zaglądam w oczekiwaniu na djęcia zakupów, a ty się wcale nie chcesz chwalić 
Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witam panienki , Tess, Mała Rybko , Aniu , Agnieszko.
Dziś odpoczynek w pracy.
Na Szmita szkoda słów, mój mąż tylko klął.W życiu nie spotkałam się z takim chamstwem i lekceważeniem ludzi.Szefostwu powiedział,że gdzie będzie mógł to zrobi im antyreklamę.
Jedyna radość to Ania -Zanna. Dostałam od niej 18 roślinek i trochę kupiłam na kiermaszu w Powsinie.Zdjęcia jutro, bo aparat się ładuje.Lecę nadrabiać zaległości.
Tess hortensji nie było.
Dziś odpoczynek w pracy.
Na Szmita szkoda słów, mój mąż tylko klął.W życiu nie spotkałam się z takim chamstwem i lekceważeniem ludzi.Szefostwu powiedział,że gdzie będzie mógł to zrobi im antyreklamę.
Jedyna radość to Ania -Zanna. Dostałam od niej 18 roślinek i trochę kupiłam na kiermaszu w Powsinie.Zdjęcia jutro, bo aparat się ładuje.Lecę nadrabiać zaległości.
Tess hortensji nie było.
czyli dobrze o nich myślałam...bo mi wiozą do tej pory hortensje.... :twisted:ja sobie dziś kupiłam dwie lwie paszcze ( ale nazwa ciekawe skąd taka się wzięła??)iga23 pisze:Witam panienki , Tess, Mała Rybko , Aniu , Agnieszko.
Dziś odpoczynek w pracy.
Tess hortensji nie było.