Ja bym się chętnie wybrała na taką wystawę , muszę namówić mojego M ale nie wiem czy to wypali....my raczej jesteśmy psiarzami tyle ,że dzieciak by miał radochę
...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.2
Przyjdź przyjdź, zobaczysz małego kotecka i inne futrzaki ;) A małego kotecka Oskarowi nawet na rączki mogę daćCynthia pisze:Aniu serdecznie gratuluję![]()
Ja bym się chętnie wybrała na taką wystawę , muszę namówić mojego M ale nie wiem czy to wypali....my raczej jesteśmy psiarzami tyle ,że dzieciak by miał radochę
Ponad 6 kg futra ;)
Tegoroczna wystawa jest pod hasłem przewodnim związanym z cyrkiem więc pewnie bedą i przebierańcy i malowanie buziek dzieciom?
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
OJ BASIU ale Ci sie przytrafilo dopiero u Iwonki przeczytalam . Dorosli gorzej niestety przechodza choroby wieku dziecinnego .Ja tutaj tez sie bawie z taka dwulatka jest ubaw . Dzieci sa kochane i bardzo pomyslowe . Jak przyjade pokaze jej zdjecie jaka jest slodka . Calusy dla Oskarka : W niedziele dopiero lecimy do domu czyli jeszcze tydzien . pozdrawiam
- pelagia72

- Od: 2 mar 2009, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Basiu!
Piękne tulipanki!
Różowe strzępiaste i podwójne są przesłodkie!
Wiesz, mi w większości przypadków udaje się z kolorami (są takie jak na zdjęciu na opakowaniu).
Ja bardzo pilnuję, bo mam posadzone osobno kolorami, nie lubię pstrokacizny.
Ostatnio podarowałam mojej chrzestnej czarne ''Queen of night'' i ''Black parott'',które b.lubię, naiwnie myślałam, że sobie na luzaczu odkupię.
Te, które kupiłam jako czarne są różowe podwójne.
Pozdrowionka.
Piękne tulipanki!
Różowe strzępiaste i podwójne są przesłodkie!
Wiesz, mi w większości przypadków udaje się z kolorami (są takie jak na zdjęciu na opakowaniu).
Ja bardzo pilnuję, bo mam posadzone osobno kolorami, nie lubię pstrokacizny.
Ostatnio podarowałam mojej chrzestnej czarne ''Queen of night'' i ''Black parott'',które b.lubię, naiwnie myślałam, że sobie na luzaczu odkupię.
Te, które kupiłam jako czarne są różowe podwójne.
Pozdrowionka.
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Moniko bardzo dziękuję i również życzę miłego dnia
Jadziu u mnie to na szczęście przebiegło bezproblemowo ,pewnie trochę pomogły leki
Całusy zostały przekazane, dziękujemy
Jadziu czekamy na Ciebie i zdjęcia

Pell ja tulipany odpuszczam ale za to będę szalała z krokusami i innymi wiosennymi pięknościami
Jadziu u mnie to na szczęście przebiegło bezproblemowo ,pewnie trochę pomogły leki
Całusy zostały przekazane, dziękujemy
Jadziu czekamy na Ciebie i zdjęcia
Pell ja tulipany odpuszczam ale za to będę szalała z krokusami i innymi wiosennymi pięknościami
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Ewo ten jeden zakup z Lidla był trafiony,to fakt
Sabinko uwielbiam bez i dla mnie on stanowczo za krótko kwitnie...jeszcze po zbyt późnym cięciu w tamtym roku, mam tylko 3 kiście kwiatów....
....ale cieszę się z nich jak wariatka
Witajcie kochani w poniedziałek
Piję kawusię i jakoś mi sie nic nie chce....czekam na deszcze ,które tak zapowiadają
Wczoraj chciałam przelać pieniądze za kupione kwiaty i zablokowałam konto....
...bo wcisnęłam niechcąco duże litery
Dzwoniłam do konsultantki ale nic nie załatwiłam ,potrzebne są jakieś piny i kody
....M będzie wypijał piwo ,które ja rozlałam ;:96
....i co będzie z moimi kwiatkami
....
Na działkę dziś nie jadę bo wczoraj wszystko podlałam aż się błocko zrobiło...M trawkę skosił, na razie mamy wolne
Życzę wszystkim miłego dnia

Sabinko uwielbiam bez i dla mnie on stanowczo za krótko kwitnie...jeszcze po zbyt późnym cięciu w tamtym roku, mam tylko 3 kiście kwiatów....
Witajcie kochani w poniedziałek
Piję kawusię i jakoś mi sie nic nie chce....czekam na deszcze ,które tak zapowiadają
Wczoraj chciałam przelać pieniądze za kupione kwiaty i zablokowałam konto....
Dzwoniłam do konsultantki ale nic nie załatwiłam ,potrzebne są jakieś piny i kody
....i co będzie z moimi kwiatkami
Na działkę dziś nie jadę bo wczoraj wszystko podlałam aż się błocko zrobiło...M trawkę skosił, na razie mamy wolne
Życzę wszystkim miłego dnia
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
- iwonaxp
- 1000p

- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Cynthio 
Wiesz ja dziś też mam jakiegoś lenia
ale może dlatego że siedzę w pracy
a chętnie pracowałabym w ogrodzie .Mam jeszcze kilka roślin do posadzenia , które czekają już od jakiegoś czasu .Przygotowałam miejsce dla poniektórych bo przebudowałam tylną część ogrodu i muszę przyznać że ..... podoba mi się tam teraz
Brakuje mi tam tylko ogrodzenia
ale może w tym roku uda mi się je zrobić
A ty daleko masz do działeczki ? pisałaś że dojeżdżasz więc wywnioskowałam że to nie przydomowy ogródek a działeczka
Deszczu tez wypatruję bo mimo iż podlewam codziennie to nie na wiele się zdaje. Może na podtrzymanie roślin tak ale na pewno nie na wzrost
Pozdrawiam
Iwona
Wiesz ja dziś też mam jakiegoś lenia
Pozdrawiam
Iwona