Mają tam jakieś ciekawe roślinki.
Moja familokowa oaza spokoju cz.1
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadzieńko pozdrawiam serdecznie i wracaj do nas szybko. Smutno bez Ciebie. A o Twój ogródek wnuk na pewno doskonale dba, choć różnie to bywa z młodymi. W ubiegłym roku wyjeżdżając na urlop w czerwcu prosiłam syna i jego dziewczynę, aby chociaż na tarasie blokowym dbali o roślinki i podlali chociaż co dwa dni. Po powrocie zastałam milina bez listka, glicynię podobnie, gdyż podlali przez dwa tygodnie tylko raz i to przed samym moim powrotem. Dobrze, że roślinki później odbiły ale przykro było patrzeć na to co zastałam.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam no i wreszcie jestem w domu . Miło mi Was wszystkich powitać . Wnuk nawet dobrze opiekował się ogródkiem . Jutro rano pocykam bieżące fotki . Trochę czułam się jak w buszu jak zaszłam na ogródek ,ale jutro Wam wszystko pokażę . Muszę jeszcze wrzucić zdjęcia robione w Niemczech . U nas sucho a tam prawie dziennie były deszcze .
BASIU też się cieszę ,że już jestem w domu
OLU nareszcie w swoim łóżku i w swoim ogródku tulipany przekwitły i zostały tylko jeszcze takie niedobitki . Kwitną konwalie ,orliki ,piwonie i muszę się pochwalić ,że na wystawie kwiatów w Chorzowie brat kupił mi ciemiernika .Bardzo się z tego cieszę . Dziękuję Wam wszystkim za odwiedzinki
BASIU też się cieszę ,że już jestem w domu
OLU nareszcie w swoim łóżku i w swoim ogródku tulipany przekwitły i zostały tylko jeszcze takie niedobitki . Kwitną konwalie ,orliki ,piwonie i muszę się pochwalić ,że na wystawie kwiatów w Chorzowie brat kupił mi ciemiernika .Bardzo się z tego cieszę . Dziękuję Wam wszystkim za odwiedzinki