Mój ogród - eukomis cz.2
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witam Halinko!
Wiedziałam,że u Ciebie zastanę zaawansowana już wiosnę a nawet prawie letnie klimaty.
Śliczny masz ten ogródek i to musi być bardzo miłe jeśli Twoje hobby podziela Twój mąż i wspiera Cię aktywnie w jego kontynuowaniu. Śliczny macie ten raj na ziemi.
Urdzik karpacki stał się modny w tym sezonie
,na moich kiermaszach również można spotkać go bez trudu.
Polowałam na niego ok.4 lat ,trudno było go zdobyć teraz na szczęście już jest.
Miłego weekendu życzę i odrobiny deszczu w niedzielę
Wiedziałam,że u Ciebie zastanę zaawansowana już wiosnę a nawet prawie letnie klimaty.
Śliczny masz ten ogródek i to musi być bardzo miłe jeśli Twoje hobby podziela Twój mąż i wspiera Cię aktywnie w jego kontynuowaniu. Śliczny macie ten raj na ziemi.
Urdzik karpacki stał się modny w tym sezonie
Polowałam na niego ok.4 lat ,trudno było go zdobyć teraz na szczęście już jest.
Miłego weekendu życzę i odrobiny deszczu w niedzielę
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Halinko za każdym razem, gdy odwiedzę Twój ogródek nieodmiennie się zachwycam
na w sumie niewielkim skrawku ziemi zebrałaś tak dużo przeróżnych pięknych kwiatów i krzewów i tak to wszystko pięknie pokomponowałaś, że naprawdę, nie można się nie zachwycać- naprawdę masz piękne ,bajkowe miejsce na ziemi 
- deissy

- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Halinko dziękuje za rade.Przejrzałam teraz troszkę twój ogródeczek,nawet nie wiesz jaką miałam ochotę znaleźć się w Twoim ogródeczku.Żeby dało się tak przecisnąć przez kabelki na pewno bym tam już była.Po prostu się zakochałam,te tulipany lilie powojniki i tyle innych pięknych kwiatuszków.Chyle czoło nad Twoja pracą i włożonym sercem w to cudo.Jak się patrzy to człowiek by nigdy nie powiedział ze takie cudo znajduje się miedzy zimnymi wielkimi płytami.A te skalniaki strumyczki to jest jak arcydzieło.Jutro na pewno przejże twój wątek od deski do deski.
Ja chciałam wyhodować z nasion powojnika ale niestety chyba nic z tego.To chociaż na Twojego sobie popatrzę.
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam cieplutko
Ja, jak moi poprzednicy jestem zachwycona wyczarowanym przez Was ogrodem.Podobnie jak gucia, stworzyliście piękny zakątek w miejscu, gdzie mało kto odważył by się na uprawę takich pięknych okazów.Jest uroczo.A kaskada była bardzo potrzebna, jak widać na załączonych fotkach.
Do tego piękny klonik, którego szukałam od jakiegoś czasu ( obecnie zasadzony przed moim oknem),i już nic nie powiem, jeszcze sobie popatrzę.
Do tego piękny klonik, którego szukałam od jakiegoś czasu ( obecnie zasadzony przed moim oknem),i już nic nie powiem, jeszcze sobie popatrzę.