Mój kawałek świata - rivendel, cz.2
No to pewno!Tess pisze:a tam... ktoś naszej Adze dokuczył![]()
i musi odreagować,myślę tak sobie głośno...
Prosiła o podział wątku a dostała w twarz! dla przykładu... za wszystkich... a co...
Aga ... 1/4 żonkila pokaż
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
no własnie....i NIKT nie wyciaga żadnych wniosków....liska pisze:No to pewno!Tess pisze:a tam... ktoś naszej Adze dokuczył![]()
Prosiła o podział wątku a dostała w twarz! dla przykładu... za wszystkich... a co...
chyba aga musi od forum odpocząć- mam nadzieję,że nie od nas....
a może gdzieś wyjechała,trafiła w totka i sobie baluje gdzieś na hawajach
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aga podawała w którymś momencie maila...
Ja też sie martwię, ale nie chcę ingerować w Jej prywatność.
Może to Jej wybór?
Ja też sie martwię, ale nie chcę ingerować w Jej prywatność.
Może to Jej wybór?
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
Tess zauważyłam ostatnio, że na wiele spraw przymyka się oko i udaje się, że ich nie ma ..Tess pisze:no własnie....i NIKT nie wyciaga żadnych wniosków....liska pisze:No to pewno!Tess pisze:a tam... ktoś naszej Adze dokuczył![]()
ale, ze Aga dostanie "z liścia" dobrze mówię? tego się nie spodziewałam... i w momencie kiedy chciała zamknąć "pogaduszki" i pokazać ... kwiaty... na które (notabene) baaaaardzo czekała
Tess my kiedyś też będziemy przechodzić menopauzę hihihih przygotujmy się już dzś
Aga napisałam kiedyś, że forum to my... zwykli ludzie. Nie admin (który za wszystko odpowiada!!!), nie moderatorki (które dbają o poprawność językową ( wybiórczo, ale dbają!!!!)) tylko my Aga... zwykli ludzie. Zobacz ile osób przyszło do Ciebie i prosi ... odezwij się. ...
Aga na miłość Boską!!!! Kwitną Ci tulipany, żonkile, niezapominajki, stokrotki... co jeszcze? o czym zapomniałam???? Napisz i pokaż nam
proszę...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Hmm...Pozwolicie, że zdjątka wkleję Wam wieczorkiem lub jutro rano.
Fakt, wiele się wydarzyło i pozbawiło entuzjazmu.
Działka pochłonęła mnie bez reszty.
No co ja mam napisać?
Fakt,że mam posiane buraczki w warzywniku, pory i selery wsadzałam w ulewę...To wszystko tłumaczy?...Szajba, Kochani i to megahiper.
Kompostownik, zielonkawe cudo stoi a ja puchnę z dumy.
Wszystko rośnie, posiane aksamitki wyrwałam częściowo , bo myślałam że to chwasty.
Żonkili nie miałam, natomiast tulipany od xipe przecudnej urody
Koniecznie muszę dokupić.
Hosty rosną, róże też, gnojówa z pokrzyw właśnie przestała się pienić a u nas zapowiadają deszcze.
Nie ma dnia, by coś, co własnie wyrosło, nie wprawiło mnie w kompletne osłupienie
Na jeden raz nie obgadamy- tutaj trzeba tygodni
Hmm...Pozwolicie, że zdjątka wkleję Wam wieczorkiem lub jutro rano.
Fakt, wiele się wydarzyło i pozbawiło entuzjazmu.
Działka pochłonęła mnie bez reszty.
No co ja mam napisać?
Fakt,że mam posiane buraczki w warzywniku, pory i selery wsadzałam w ulewę...To wszystko tłumaczy?...Szajba, Kochani i to megahiper.
Kompostownik, zielonkawe cudo stoi a ja puchnę z dumy.
Wszystko rośnie, posiane aksamitki wyrwałam częściowo , bo myślałam że to chwasty.
Żonkili nie miałam, natomiast tulipany od xipe przecudnej urody
Koniecznie muszę dokupić.
Hosty rosną, róże też, gnojówa z pokrzyw właśnie przestała się pienić a u nas zapowiadają deszcze.
Nie ma dnia, by coś, co własnie wyrosło, nie wprawiło mnie w kompletne osłupienie
Na jeden raz nie obgadamy- tutaj trzeba tygodni
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę