Kolekcja sie rozrasta a parapety nie
- katarzyneczka
- 1000p

- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak Aga,tak- łatwo Ci mówic....Pokazuj dalej te cuda,to ja chyba każę się związac....dlaczego ja wczoraj u Ciebie nie byłam 
A Twój nowy hibuś obłędny.Teraz jeszcze tylko powiedz,ile kosztował-może choc cena mnie powstrzyma
Obi nie odbiera
.
Basiu,a może Ty wpadniesz dziś do mnie?Aga Ty też przyjedź

A Twój nowy hibuś obłędny.Teraz jeszcze tylko powiedz,ile kosztował-może choc cena mnie powstrzyma
Obi nie odbiera
Basiu,a może Ty wpadniesz dziś do mnie?Aga Ty też przyjedź
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
no nie wiem czy by ci wizyta u mnie wczoraj pomogła bo ja go kupiłam tuż przed zamknięciem ( co za kolejki były ... jakby papier toaletowy za komuny rzucili na sklep
) A cena trochę przerażająca bo 35 zł a tyle śliczności tam było . pracuję nad M żeby mi tego żółtego przyniósł z okazji rocznicy , tak niespodzianka
tylko czy zrozumie moje subtelne sugestje 
na giełdzie były po 12 ale 1/3 wielkości i kolorki nie takie , niestety
żółtych kanarkowych niestety nie widziałam w zeszłym tygodniu
jak będziesz to popatrz, sama jestem ciekawa co tam teraz mają bo mi się marzy jeszcze cyprysik , ale się ostatnio nie skusiłam bo były aż po 60 zł 
zobaczysz jeszcze nam się uda cię odwiedzić ,
co się odwlecze to nie uciecze 
zobaczysz jeszcze nam się uda cię odwiedzić ,
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu gdyby była jutro czynna to i ja bym pojechała,ale obawiam się,że nie będzie.A jeśli się mylę,to wielu dostawców może nie byc...wybiorę się w tygodniu.basga pisze:Ja dziś też nie mogę ale pamietam Kinga o Tobie a jutro planuję wyskok na balicką-tylko czy czynna będzie,jak myślicie?
Pozdrawiam,Kinga.