Działka Gigusi- cz.3
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochani. :P
Nie mam teraz zbytnio czasu na forum, taka susza, że trzeba podlewać całymi dniami. Zostałam ze wszystkim sama, bo M i dzieci pojechali na ryby i wrócą w niedzielę, więc mnie zrozumcie i proszę o wybaczenie, że do Was nie piszę.
Na działce dzisiaj mało nie padłam, ciśnienie miałam 159/120. Cała sie trzęsłam i nie wiem czemu??
Pozdrawiam za to wszystkich gorąco i serdecznie.
Jutro pewnie co niektórzy pojadą do Książą-z całych sił chciałam ale się niestety nie da .
Buziaki dla wszystkich forumków i wszystkich moich gości.
Nie mam teraz zbytnio czasu na forum, taka susza, że trzeba podlewać całymi dniami. Zostałam ze wszystkim sama, bo M i dzieci pojechali na ryby i wrócą w niedzielę, więc mnie zrozumcie i proszę o wybaczenie, że do Was nie piszę.
Na działce dzisiaj mało nie padłam, ciśnienie miałam 159/120. Cała sie trzęsłam i nie wiem czemu??
Pozdrawiam za to wszystkich gorąco i serdecznie.
Jutro pewnie co niektórzy pojadą do Książą-z całych sił chciałam ale się niestety nie da .
Buziaki dla wszystkich forumków i wszystkich moich gości.
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Giguś ale taki stan nie przyszedł nagle ale się nasilał przez kilka dni a Ty strasznie ciężko pracowałaś
Ja wiem że czasami ciężko się powstrzymać bo sama często tak robię ale na odpoczynek powinno się znaleźć czas.
Giguś ja też Ci życzę miłego weekendu
A czemu nie pojechałaś na ryby ? Giguś Ty masz jeszcze swoją psinkę
Ja wiem że czasami ciężko się powstrzymać bo sama często tak robię ale na odpoczynek powinno się znaleźć czas.
Giguś ja też Ci życzę miłego weekendu
A czemu nie pojechałaś na ryby ? Giguś Ty masz jeszcze swoją psinkę
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witajcie 1 maja Kochani moi.
Obiecałam sobie, że dzisiaj cały dzień "byczenia" i nic nie robię.
Joluś mam kochanego psiaka jeszcze dzięki Bogu choc on mi dodaje teraz otuchy.
Kolegi syn z dziewczyną przyjdą pomóc podlewać. A na ryby nie pojechałam bo nie lubie wgapiać sie w spławik przez tyle jeszcze dni. Wole patrzeć na moje kwiatuchy.
Wszystkich gorąco pozdrawiam i przyjemnego odpoczynku życzę. :P
Obiecałam sobie, że dzisiaj cały dzień "byczenia" i nic nie robię.
Joluś mam kochanego psiaka jeszcze dzięki Bogu choc on mi dodaje teraz otuchy.
Kolegi syn z dziewczyną przyjdą pomóc podlewać. A na ryby nie pojechałam bo nie lubie wgapiać sie w spławik przez tyle jeszcze dni. Wole patrzeć na moje kwiatuchy.
Wszystkich gorąco pozdrawiam i przyjemnego odpoczynku życzę. :P