Bernadetko, gratuluje postępu Nie poznaje Twojej działki, kiedy ty masz na to wszystko czas i jeszcze na forum wchodzisz Ja jakoś tak mam troszkę problemów z organizacją w ostatnim czasie . Strasznie się cieszę z Twoich postępów i czekam na dalsze. Mam nadzieje, że będzie mi to dane ujrzeć kiedyś w realu.
Madziu i wszyscy Kochani .. od przyszłego weekendu mój M bedzie pracował juz przy ocieplaniu domu, więc w ogrodzie pomoże mi niewiele - teraz ma jeszcze czas na ogród .. więc spędzamy tam każdą wolną chwilę ( wczoraj M doprowadzał prąd do jabłoni i huśtawki ) a ja sadziłam ...
Dziś też zmykam zaraz
Dziękuję za odwiedziny i przepraszam , że tak mało tutaj jestem - ale wieczorem juz naprawdę padam ...
Madziu - i ja mam taką nadzieję . że i Ty i Inni zobaczyie w realu moje poczynania ...
Ale bolą mnie ręce ...
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013
Bernadko - ale zakupy Szczególnie piękne azalie i różaneczniki ( jak ja je lubię). Tylko posadź je na dobrze przygotowane miejsce (poczytaj wątek o RH) , aby ładnie rosły i nie chorowały. Gratuluję. Rabata będzie z pewnością świetna !
Barnadko, ale się u ciebie zmienia! Pokaż zdjęcia jak już to wszystko ładnie powsadzacie, ale wydaje mi się, że u mnie na działce jest dużo bardziej zielona trawa, pozdrawiam
Właśnie wróciłam z pracy - ale dziś jeszcze muszę jechać na popołuidnie .. szkoda mi tego dnia - bo najkrócej dziś pracuję.. i tak lubię wtorki
Może jednak przez godzinkę uda mi się coś podłubać w ziemi
Wszystkim odwiedzającym i wspierającym mnie baaardzo dziękuję
Ja na razie cichutko i biegiem - przechodzę przez wasze śliczne ogrody .. i marzę- kiedy ta moja oranka zamieni się w takie cudo
Moniu - masz z pewnością dużo bardziej zieloną trawę .. bo ja swojej jeszcze nie posiałam :*
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013