A może ktoś ma taki w jeszcze innym kolorze?

brawo Jurku,
 brawo Jurku,
 . Mam powojnik który dostałem w "spadku" razem z działką, ma już ponad pięć lat, poszedł w górę na ponad trzy metry, kwitnie całe lato, kwiaty czteropłatkowe, białawo-różowawe (bardziej różowe). Zdjęcie jedyne, jakie mam (niestety nie bardzo wyraźne, z mojej Nokii), ale bardzo charakterystyczne są kwiaty. Może komuś się uda zidentyfikować, bo nawet nie wiem, jak go ciąć
 . Mam powojnik który dostałem w "spadku" razem z działką, ma już ponad pięć lat, poszedł w górę na ponad trzy metry, kwitnie całe lato, kwiaty czteropłatkowe, białawo-różowawe (bardziej różowe). Zdjęcie jedyne, jakie mam (niestety nie bardzo wyraźne, z mojej Nokii), ale bardzo charakterystyczne są kwiaty. Może komuś się uda zidentyfikować, bo nawet nie wiem, jak go ciąć  Niestety na stronie http://www.clematis.com.pl  nie znalazłem. Pomocy!
  Niestety na stronie http://www.clematis.com.pl  nie znalazłem. Pomocy! 

Jeśli przez 5 lat tak ładnie Ci rośnie i kwitnie całe lato, to nie przejmowałabym się, że nie wiem jak ciąć.stolar pisze: Ma już ponad pięć lat, poszedł w górę na ponad trzy metry, kwitnie całe lato, nawet nie wiem jak go ciąćPomocy!

. Spróbuję pogrzebać w swoich źródłach i dam znać, jak wpadnę na trop.
. Spróbuję pogrzebać w swoich źródłach i dam znać, jak wpadnę na trop. 
Duchem jak duchem... książki mam. I inne forumy.... I kilka klemków, z którymi usiłuję się od trzech lat dogadać.... Ot co...stolar pisze: Myszek, jesteś widzę dobrym duchem tego forum :.

. Mam powojnik który dostałem w "spadku" razem z działką, ma już ponad pieć lat, poszedł w górę na ponad trzy metry, kwitnie całe lato, kwiaty czteropłatkowe, białawo-różowawe ( bardziej różowe). Zdjęcie jedyne jakie mam (niestety nie bardzo wyraźne, z mojej Nokii), ale  bardzo charakterystyczne są kwiaty. Może komuś się uda zidentyfikować, bo nawet nie wiem jak go ciąć
 . Mam powojnik który dostałem w "spadku" razem z działką, ma już ponad pieć lat, poszedł w górę na ponad trzy metry, kwitnie całe lato, kwiaty czteropłatkowe, białawo-różowawe ( bardziej różowe). Zdjęcie jedyne jakie mam (niestety nie bardzo wyraźne, z mojej Nokii), ale  bardzo charakterystyczne są kwiaty. Może komuś się uda zidentyfikować, bo nawet nie wiem jak go ciąć  Niestety na stronie www.clematis.com.pl nie znalazłem. Pomocy !!!
  Niestety na stronie www.clematis.com.pl nie znalazłem. Pomocy !!!