Tak ,dostawców prawie wszyscy mamy tych samych , a i gusta podobne!
Mały ogródek basowej cz.2
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgosiu możesz być jawnie dumna ze swoich cebulowych
Mnie rozbrajają totalnie te pełne kremowe z fioletem, śliczny duet :P
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Madziu,chyba się zapłaczę z powodu nieobecności pana w sobotę
Ale podobno ,co ma wisieć.....
tylko ,cholerka trzeba czekać ,a tego szczerze nienawidzę!
Gabrysiu to działa też tak ,że u Ciebie się człek naogląda pięknych roślin i ich odmian , potem lata jak wariat z listą chciejstw po ogrodniczych...
Alu ten duecik rzeczywiście wygląda ciekawie. Dumna z cebulowych jestem już teraz , a jeszcze nie wszystkie tulipany kupione jesienią 2008 zakwitły.No i cebulki kupione w 2007 nie pokazały , na co je stać , więc festiwal tulipanowy jeszcze potrwa
A potem będą lilie....też sporo odmian
A póki co....

tylko ,cholerka trzeba czekać ,a tego szczerze nienawidzę!
Gabrysiu to działa też tak ,że u Ciebie się człek naogląda pięknych roślin i ich odmian , potem lata jak wariat z listą chciejstw po ogrodniczych...
Alu ten duecik rzeczywiście wygląda ciekawie. Dumna z cebulowych jestem już teraz , a jeszcze nie wszystkie tulipany kupione jesienią 2008 zakwitły.No i cebulki kupione w 2007 nie pokazały , na co je stać , więc festiwal tulipanowy jeszcze potrwa
A potem będą lilie....też sporo odmian
A póki co....

Pozdrawiam,Małgorzata
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak tak!!
lilie to dopiero będzie pokaz, ale pewnie najlepszy się zacznie za kilka sezonów. A mnie tak korci żeby jakieś nowe lilie dokupić 
Piękna kompozycja z pierwszej fotki. A na trzeciej jakie ogromne te tulipany i taką dużą i zwartą grupkę tworzą ;)
Piękna kompozycja z pierwszej fotki. A na trzeciej jakie ogromne te tulipany i taką dużą i zwartą grupkę tworzą ;)
Pozdrawiam, Alicja