Kopiesz nowe oczko, czy mi się coś poplątało ?

A jeszcze mi powiedz co to takiego ? jakaś kokorycz ?
chatte pisze:

A mam Cięchatte pisze:
Jollluś, teraz dopiero się usmiejesz: zdarza mi się, ze zapomnę coś zrobić, a noc jest ciemna, to biorę latarkę i lecę do ogródka. Swiecę pod stopy, bo u mnie trzeba stawiać nogę za nogą, zeby czegoś nie zdeptac
 wiedziałam że chodzisz w nocy po ogrodzie
 wiedziałam że chodzisz w nocy po ogrodzie   

Beatko, daleko mi do wiekszości ogrodów prezentowanych na tym forum, ale to bardzo miłe co piszesz. Dziękuję
  Beatko, daleko mi do wiekszości ogrodów prezentowanych na tym forum, ale to bardzo miłe co piszesz. Dziękuję   

(zaczynam wreszcie spisywać wszystkie nazwy - czas na skatalogowanie roślin ;) )
 (zaczynam wreszcie spisywać wszystkie nazwy - czas na skatalogowanie roślin ;) ) Przyznaj się zaraz, gdzie masz ustawioną tę lunetę
  Przyznaj się zaraz, gdzie masz ustawioną tę lunetę   

Ale pierwsze sliwki robaczywki ;) Zawsze drugie przedsięwzięcie jest doskonalsze od pierwszego. Wiadomo juz, jakie popełniło sie błędby i można je skorygować
 Ale pierwsze sliwki robaczywki ;) Zawsze drugie przedsięwzięcie jest doskonalsze od pierwszego. Wiadomo juz, jakie popełniło sie błędby i można je skorygować 

Moja metoda dobra jest
 Moja metoda dobra jest   Ale dziękuję
 Ale dziękuję 

Myslisz, że ja mam miejsce? Nie mam jak chodzić! A jednak... jak się dobrze pomysli ;)
  Myslisz, że ja mam miejsce? Nie mam jak chodzić! A jednak... jak się dobrze pomysli ;) Poza tym u mnie jest czysty piach i po wykopaniu jak koty zaczęły gonić nornicę po oczku, wszystko się poobsuwało. Bardzo trudno było to z powrotem formować, przyklejac. Mimo polewania wodą, przy kładzeniu folii znów sie trochę osypało.
  Poza tym u mnie jest czysty piach i po wykopaniu jak koty zaczęły gonić nornicę po oczku, wszystko się poobsuwało. Bardzo trudno było to z powrotem formować, przyklejac. Mimo polewania wodą, przy kładzeniu folii znów sie trochę osypało.

Grzesiu, jak się coś chce w ogródku zrobić, to zawsze znajdzie sie sposób.
  Grzesiu, jak się coś chce w ogródku zrobić, to zawsze znajdzie sie sposób.