Ogródek Olgi - Olga00
Witam Was bardzo serdecznie
Gosieńko tylko nie bij proszę
z jednej strony to jest lenistwo, że tak rzadko zaglądam na forum a z drugiej to pogoda, ostatnio było bardzo cieplutko i więcej czasu spędzałam w ogródku
Boguniu jedyne kwiaty jakie mi przybyły to pelargonie na balkon
Halinko róże moje rosną jak szalone, wyglądają na zdrowe, ta wysoka ma już trzy pączki ale dość długo trzymałam ją w domu, było jej cieplutko i może dlatego już wypuściła.
A teraz wiosny ciąg dalszy

Gosieńko puzzle układam ale trochę inne, robię obrzeża na rabatkach żeby trawa nie wchodziła.

Bogunia zapomniałam, że mam nową fuksję
różowo- fioletowa (drobna)

Gazania ma już pąki, z pięciu udało mi się przechować trzy ale tylko jedna ma pąki

Na dzisiaj to już koniec fotek.
Pozdrawiam i zapraszam Olga.
Gosieńko tylko nie bij proszę
Boguniu jedyne kwiaty jakie mi przybyły to pelargonie na balkon
Halinko róże moje rosną jak szalone, wyglądają na zdrowe, ta wysoka ma już trzy pączki ale dość długo trzymałam ją w domu, było jej cieplutko i może dlatego już wypuściła.
A teraz wiosny ciąg dalszy

Gosieńko puzzle układam ale trochę inne, robię obrzeża na rabatkach żeby trawa nie wchodziła.

Bogunia zapomniałam, że mam nową fuksję

Gazania ma już pąki, z pięciu udało mi się przechować trzy ale tylko jedna ma pąki

Na dzisiaj to już koniec fotek.
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Bogunia po wycieczce zostały tylko wspomnienia trochę fotek no i kwiatki
Wczoraj byłam z Bogunią i naszymi M na wystawie kwiatów w Książu. Było bardzo dużo kwiatów i krzewów ogrodowych oczywiście wystawionych na sprzedaż, także co stoisko to portfelik był coraz to chudszy ale dało się trochę zaoszczędzić bo z Bogunią kupowałyśmy jedną doniczkę z dwiema sadzonkami i po powrocie do domu dzieliłyśmy na pół
A teraz kilka fotek.

Zakupy był udane.

Szkoda, że takie imprezy są raz do roku.
Bogunia po wycieczce zostały tylko wspomnienia trochę fotek no i kwiatki
Wczoraj byłam z Bogunią i naszymi M na wystawie kwiatów w Książu. Było bardzo dużo kwiatów i krzewów ogrodowych oczywiście wystawionych na sprzedaż, także co stoisko to portfelik był coraz to chudszy ale dało się trochę zaoszczędzić bo z Bogunią kupowałyśmy jedną doniczkę z dwiema sadzonkami i po powrocie do domu dzieliłyśmy na pół
A teraz kilka fotek.

Zakupy był udane.

Szkoda, że takie imprezy są raz do roku.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bogunia a ja chciałam jechać na giełdę tylko mój szanowny M powiedział, że jest święto i giełdy nie będzie a chciałam kupić sobie powojnik, bo już niedługo będę miała gotową pergolę, ale ja to sobie odbiję i wyciągnę swojego M do NOMI :lol
Agnieszko o gazaniach już wpisałam.
A teraz troszkę fotek tulipanów.

I jeszcze nowość w tym roku
przynajmniej dla mnie, bo jeszcze miniaturek pelargonii nie widziałam.

I już koniec fotek
czekam na słoneczko, bo od poniedziałku jest bardzo zimno brrr brrr.
Agnieszko o gazaniach już wpisałam.
A teraz troszkę fotek tulipanów.

I jeszcze nowość w tym roku

I już koniec fotek