Mój ogród - eukomis cz.2
Halinko - dziękuję za namiary tym bardziej,ze najwięcej kwiatów mam na tarasach.Jestem ciekawa jakie kwiaty kupiłaś i po ile.Ja zaopatruję się w Pszczynie w byłym zakładzie ogrodniczym,będę tam jutro i zapodam co mają.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Aniu nie wiedziałam ,że jest coś takiego bliżej daj mi namiary gdzie to jest. A kupiłam pelargonie stojące i wiszące, wilce ziemniaczane limonka i o bordowych liściach okrągłych. miałam tą limonkę w zeszłym roku i rośnie świetnie, surfinie białe, fioletowe, czerwone,różowe i koleusy i zioła. Jutro zrobię zdjęcia to wstawię.W tym roku robię balkon bardzo kolorowy zobaczę co z tego miszmasz wyjdzie.ceny były różne surfinie po 3 i 4zł pelargonie po3,50 i 4zł, wilce po 5zł zioła po 3,50
Halinko - wracam właśnie z ogrodnictwa.Mają kwiaty rabatowe,doniczkowe ,balkonowe i byliny.Bardzo ładne (kupiłam)niecierpki w 3 kolorach i takie zdrowe i dorodne.Pelargonie czerwone,jasnoróżowe,ciemnoróżowe,brudny róż.Zresztą wejdż na stronęwww.ogrodnictwo-szot.pl.Ceny 4-4,50zl.Za 2 tygodnie mają być begonie "dragon" i inne.Pozdrowienia.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Jak zwykle pięknie u ciebie w przyblokowym.....a co to za amator taki spragniony

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
-
sterlizja36
- 500p

- Od: 14 paź 2008, o 18:57
Pięknie kwitnie wiśnia Amanogawa u ciebie ,ja własnie ją kupiłam ok. miesiąca temu .U mnie kwiatów jeszcze nie widać,jednak chciałabym się ciebie zapytać czy ty ją przycinasz,czy też ona u ciebie sama się zagęszcza,bo u mnie dwa patyki na razie
.Widać że żródełko podoba się nie tylko mi 
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36