Jeśli można się spytać, to ile cm ma jeden listek
Moja kolekcja
-
elizabett-1977
- 200p

- Od: 20 sty 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mambo piękności pokazujesz
Vanda jest cudowna,ma taki magnetyzujący kolor,że nie mozna oderwać od niej wzroku.Maluszki tak samo,widać że im dobrze u Ciebie,świadczą o tym nowe listeczki i korzonki
,a te z poprzedniej strony to same gwiazdy.Salamandra boska,moja od jakiegoś czasu stoi w miejscu,ale widocznie się klimatyzuje bo mam ją jakieś dwa m-ce.Mam nadzieję ,że będzie kiedyś tak piękna jak Twoja,życzę sobie tego.
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
- AnnaL
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mambo jest malutki ale zdrowiutki, listek i korzonki rosną więc nie ma się czym martwić. Proponuje w tym sezonie zaaplikować mu 2 x Asahi SL . Ja zastosowałam w zeszłym sezonie takiemu maleństwu i pięknie ruszyło. 
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
- Baryczka

- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
Koniecznie zrób fotki z dorosłymi dl porównania, choć mi dech zaparło, gdy zobaczyłam te fotkę z wykałaczką. Takie maleństwa! Ja boje się opieki nad takimi mikruskami
Ale śliczne są bardzo, to fakt!
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
-
MirkaS

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
Mambo, ja też mam equestris i cornu-cervi takiej wielkości jak Twoje, mam te same wątpliwości, ale widać że Twoje pięknie ruszyły, znaczy im dobrze więc może nie będzie źle korzonki piękne. Moje tez drgnęły z miejsca. Listki maja 4 cm najdłuższy, twoje chyba więcej?
Gdybym wiedziała że to takie maluszki to zamówiłabym większe, bo takowe tez maja, ale tego wtedy nie wiedziałam.
Gdybym wiedziała że to takie maluszki to zamówiłabym większe, bo takowe tez maja, ale tego wtedy nie wiedziałam.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- Mamba

- Od: 25 cze 2008, o 21:25
Baryczko, oto obiecane fotki maluszków z dorosłymi osobnikami
MirkoS, moje też mają listki najwyżej 4,5 cm i ja również nie zamówiłabym takich mikrusów, gdybym tylko wiedziała, że są aż tak małe.
Asiu, dziękuję i liczę na to, że wreszcie podrosną
A teraz zdjęcia porównania phal. equestris z dorosłymi roślinami:

MirkoS, moje też mają listki najwyżej 4,5 cm i ja również nie zamówiłabym takich mikrusów, gdybym tylko wiedziała, że są aż tak małe.
Asiu, dziękuję i liczę na to, że wreszcie podrosną
A teraz zdjęcia porównania phal. equestris z dorosłymi roślinami:

-
MirkaS

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
Mambo extra fotka. Właśnie dopiero teraz można porównać te nasze" wielkoludy" hi hi, moje maluszki zaczęły rosnąć , widzę że wypuszczają nowe listeczki, niebawem też wrzucę zdjęcie. Pewnie za kilka lat jak doprowadzimy je do kwitnienia to powiemy, no jednak było warto, wychowałyśmy je na porządne dorosłe storczyki 
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- Jeanne
- 1000p

- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
życzę powodzenia w opiece
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- AnnaL

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
Świetne zdjęcia, pokazują różnice między hybrydami a maluśkimi botanicznymi. Widać młode listeczki sercowe to znać, że rosną. SUPER Gratuluje.
Ania
Początek mojej przygody.
))
- Mala_MI

- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
O kurcze
Dopiero na tych ostatnich fotkach widać jaki to maluszek. Ale skoro puszcza listeczek i korzonek to chyba wszystko na dobrej drodze. życzę, żeby wyrosło dużo i potem pięknie kwitło 
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!