Działka na Kaszubach - amba 19 cz.2
- Rodusik
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 sty 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fajne mieliście to spotkanie na działce. Widac że było przyjemnie.
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Ogród Rodusika
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mario, cudowna wiosna
Motylek na baziach przesłodki a naleweczka ;:13
Muszę sprawdzić jak daleko jest od Ciebie do Brus i Swornegaci.
Motylek na baziach przesłodki a naleweczka ;:13
Muszę sprawdzić jak daleko jest od Ciebie do Brus i Swornegaci.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ależ miałam dużo gości
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się cieszę
Halinko Te spotkania na działkach zawsze są super
Ewo Janeczko Te górskie krokusy są najpiękniejsze.... i takie dzielne, same sobie radzą w takich trudnych warunkach
Moniczko Krokusy na wiosnę to sama radość
Piku cieszę się że podoba motylek
Jadziu - Jakuch Wiosna wszędzie ma swoje uroki, ale mnie zawsze aż skręca gdy widzę jak we Wrocławiu ( na przykład) już wszystko kwitnie a u mnie dopiero kiełki z ziemi wychodzą. Ale potem to faktycznie ma swój urok że mogę pokazać rośliny, które gdzie indziej już dawno przekwitły
Rodusiku Ja mam na naszych działkach naprawdę fantastycznych przyjaciół, dlatego jest tam tak fajnie. Powiem Ci że jak dwa lata nie miałam jak jeździć na działkę (nie prowadzę samochodu) to co tydzień ktoś mnie zabierał.
Empuzo Sprawdzę na targeo ile kilometrów dzieli moje Chrztowo od Brus i Swornychgaci i Ci napiszę na pewno
Roslyn Życie towarzyskie na działkach to prawie taki sam magnes jak uprawa roślinek.
Ewo Janeczko Niech jeżynki rosną sobie na zdrowie, a ja poszukam przepisu na naleweczkę, która całkiem całkiem się udała.
Oprócz krokusów ślicznie kwitną śnieżniki

Halinko Te spotkania na działkach zawsze są super
Ewo Janeczko Te górskie krokusy są najpiękniejsze.... i takie dzielne, same sobie radzą w takich trudnych warunkach
Moniczko Krokusy na wiosnę to sama radość
Piku cieszę się że podoba motylek
Jadziu - Jakuch Wiosna wszędzie ma swoje uroki, ale mnie zawsze aż skręca gdy widzę jak we Wrocławiu ( na przykład) już wszystko kwitnie a u mnie dopiero kiełki z ziemi wychodzą. Ale potem to faktycznie ma swój urok że mogę pokazać rośliny, które gdzie indziej już dawno przekwitły
Rodusiku Ja mam na naszych działkach naprawdę fantastycznych przyjaciół, dlatego jest tam tak fajnie. Powiem Ci że jak dwa lata nie miałam jak jeździć na działkę (nie prowadzę samochodu) to co tydzień ktoś mnie zabierał.
Empuzo Sprawdzę na targeo ile kilometrów dzieli moje Chrztowo od Brus i Swornychgaci i Ci napiszę na pewno
Roslyn Życie towarzyskie na działkach to prawie taki sam magnes jak uprawa roślinek.
Ewo Janeczko Niech jeżynki rosną sobie na zdrowie, a ja poszukam przepisu na naleweczkę, która całkiem całkiem się udała.
Oprócz krokusów ślicznie kwitną śnieżniki

- roslynn
- 1000p

- Od: 15 lut 2008, o 12:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Coś o tym wiem
Rodzina spora i w zasadzie jak przychodzą do mnie do latem zawsze przesiadujemy na tarasie. Zresztą ja tam i pracuję i skrobie ziemniaki i jadam posiłki i piję piwo, W domu żal siedzieć
Właśnie wczoraj myślałam o wykopaniu kegów wokół drzewek i mam zamiar też coś posadzić. Padnie to wygląda.
Coś o tym wiem
Właśnie wczoraj myślałam o wykopaniu kegów wokół drzewek i mam zamiar też coś posadzić. Padnie to wygląda.