Moja familokowa oaza spokoju cz.1
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cyntuś emeryci mają dużo czasu żeby się bawić . Spodobało mi się to jak pokazywała Ania -Raczek chłopcy się dziwią ,że chce mi sie tak bawić . Nawet mnie pochwalą ,a babcia się cieszy .
OLCIU cieszę się ,żę mnie odwiedziłaś w mojej oazie . Teraz nie mogę się już doczekać jak zaczną wszystkie kwitnąć . Ciekawe czy ten irys zakwitnie jeszcze w tym roku . Miłego wieczoru
OLCIU cieszę się ,żę mnie odwiedziłaś w mojej oazie . Teraz nie mogę się już doczekać jak zaczną wszystkie kwitnąć . Ciekawe czy ten irys zakwitnie jeszcze w tym roku . Miłego wieczoru
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- roslynn
- 1000p

- Od: 15 lut 2008, o 12:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ostatnio mało mnie na forum ale w miarę możliwości zaglądam:)
Tak ładnie wszystko Ci wchodzi. Z moich 5 zakupionych kłączy wzeszły tylko hosty i jakiś niebieski jeden kwiatek. Trzy opakowania w których było po dwa kłącza w ogóle nie ruszyły. Albo ja nie umiem albo co...
Irysy mam od lat i rosną w takich kręgach. Już wschodzą. Nie wiedziałam nawet, ze są jeszcze jakieś inne.
Nilego dnia i przyjemnej pracki
Tak ładnie wszystko Ci wchodzi. Z moich 5 zakupionych kłączy wzeszły tylko hosty i jakiś niebieski jeden kwiatek. Trzy opakowania w których było po dwa kłącza w ogóle nie ruszyły. Albo ja nie umiem albo co...
Irysy mam od lat i rosną w takich kręgach. Już wschodzą. Nie wiedziałam nawet, ze są jeszcze jakieś inne.
Nilego dnia i przyjemnej pracki