Doniczkowe Jadzi 1
Dziękuję Słoneczka kochane za wszystkie życzenia i wasze odwiedziny . Bardzo przepraszam ,że jeszcze nie wysłałam roślinek , ale ciągle coś się dzieje , kochani obiecuję ,że od poniedziałku zacznę wysyłać .Mam już patent co do wysyłki kwiatków , więc myślę ,że jakoś to pójdzie , jeszcze raz PRZEPRASZAM   

Mam trochę nowości jutro zrobię zdjęcia to pokażę

Mam trochę nowości jutro zrobię zdjęcia to pokażę

Anoli kochanie wszystko ok , tylko ciągle czasu brak   

Karolu oczywiście ,że wyślę Ci kaktusa proszę o adres 

Mam takie nowości 

Pamiętacie moje Hojeczki te z All niestety oprócz Belli wszystkie padły to znaczy jeszcze nie wyrzuciłam ale wygląda na to ,że nic z nich nie będzie
 to znaczy jeszcze nie wyrzuciłam ale wygląda na to ,że nic z nich nie będzie   

Kochani ale dzięki Wam mam nadal strzałeczkę , kiedyś jak kupiłam to zaraz po paru tygodniach śladu po niej nie było a teraz jestem dumna ,z siebie bo bardzo ładnie rośnie Tak samo jest z Hibiskusem , nadal jest żywy i chyba będzie miał kwiatki To wszystko zawdzięczam Wam kochani za co bardzo Dziękuję
 Tak samo jest z Hibiskusem , nadal jest żywy i chyba będzie miał kwiatki To wszystko zawdzięczam Wam kochani za co bardzo Dziękuję   Zrobię któregoś dnia fotki to pokażę . W poniedziałek zacznę wysyłać paczuszki z kwiatkami
 Zrobię któregoś dnia fotki to pokażę . W poniedziałek zacznę wysyłać paczuszki z kwiatkami   OBIECUJĘ
 OBIECUJĘ

Karolu oczywiście ,że wyślę Ci kaktusa proszę o adres

Mam takie nowości

Pamiętacie moje Hojeczki te z All niestety oprócz Belli wszystkie padły
 Kochani ale dzięki Wam mam nadal strzałeczkę , kiedyś jak kupiłam to zaraz po paru tygodniach śladu po niej nie było a teraz jestem dumna ,z siebie bo bardzo ładnie rośnie
 Tak samo jest z Hibiskusem , nadal jest żywy i chyba będzie miał kwiatki To wszystko zawdzięczam Wam kochani za co bardzo Dziękuję
 Tak samo jest z Hibiskusem , nadal jest żywy i chyba będzie miał kwiatki To wszystko zawdzięczam Wam kochani za co bardzo Dziękuję   Zrobię któregoś dnia fotki to pokażę . W poniedziałek zacznę wysyłać paczuszki z kwiatkami
 Zrobię któregoś dnia fotki to pokażę . W poniedziałek zacznę wysyłać paczuszki z kwiatkami   OBIECUJĘ
 OBIECUJĘ- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
 Jadziu powiedz proszę jak to śliczności się nazywa
 Jadziu powiedz proszę jak to śliczności się nazywa 
Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu

Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadziu, piękne te pierwiosnki  

Miałam żółtego,ale nie spodobało mu się mieszkanko na ogrodzie

Miałam żółtego,ale nie spodobało mu się mieszkanko na ogrodzie

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria

Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria

niech szybciutko dochodzą do siebie
 niech szybciutko dochodzą do siebie