A Oskar jeszcze się strupków nie pozbył ,chociaż już poprzysychały...do końca tygodnia na pewno siedzimy w domu i wyjemy do słońca za oknem

Aguś u mnie niektóre tulipanki niedługo się wybarwią ale niektóre jeszcze mają pączki głęboko między listkami
 A jak je kupowałam to termin kwitnienia miały mieć ten sam
  A jak je kupowałam to termin kwitnienia miały mieć ten sam  
 Edytko musisz wziąć na wstrzymanie...moja mama co prawda nic mi nie przesadza ale wszystko co sadzę nie bardzo jej się podoba , natomiast zawsze mi wciska jakieś rośliny ,które ona bardzo lubi i mówi ,że to powinnam na działce mieć
 Nie można jej przetłumaczyć ,że to moja działka i ja chcę mieć po swojemu bo zaraz się obraża
  Nie można jej przetłumaczyć ,że to moja działka i ja chcę mieć po swojemu bo zaraz się obraża  Teraz tylko jej słucham i nie komentuję...
 Teraz tylko jej słucham i nie komentuję...Jolu nie mam pojęcia ,które to korzeniaste
 Będę musiała poczytać na googlach
 Będę musiała poczytać na googlach  

Dzięki za informację

Dzisiaj skoczyłam na moment do Obi i kupiłam jeszcze jedną sasankę a obok pod Carefurem jest takie malutkie stoisko z kwiatkami i były sasanki,piękne i wyrośnięte po 3 złote

Wzięłam malutką ale za to troszkę postrzępioną

Potem wrzucę zdjęcie.

W tym roku posadziłam jeszcze 6 odmian i jestem strasznie ciekawa co z nich wyrośnie.
 W tym roku posadziłam jeszcze 6 odmian i jestem strasznie ciekawa co z nich wyrośnie.

Jutro biorę się do roboty i to ostro . Jeśli będziesz chciała Bodziszka to ja też chętnie się podzielę
 Jutro biorę się do roboty i to ostro . Jeśli będziesz chciała Bodziszka to ja też chętnie się podzielę