Ogród Ewy F
Tak ,magnolia to królowa wiosny.Jeszcze mi się marzy kremowa
U Ciebie Piotrze piękne hiacynty
U Ciebie Piotrze piękne hiacynty
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
U mnie tez jest już bardzo sucho.Podlewam tylko świeżo posadzone róże i magnolie.Moze w tym roku rozprowadzimy wodę ze studni głębinowej
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Miejmy nadzieję ,że jakoś nas to ominie
Moja magnolia stała w śniegu na balkonie ,już kwitnąca (kupiłam ją jak tylko się pokazały pierwsze sztuki) a treaz w ogródku zaczęła rozwijać następne kwiaty z pączków,które byłam pewna ,że zmarzły..
Nie opadł jej ani jeden kwiatek przez te mrozy

Moja magnolia stała w śniegu na balkonie ,już kwitnąca (kupiłam ją jak tylko się pokazały pierwsze sztuki) a treaz w ogródku zaczęła rozwijać następne kwiaty z pączków,które byłam pewna ,że zmarzły..
Nie opadł jej ani jeden kwiatek przez te mrozy
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
Może na balkonie bylo zaciszniej niz przy gruncie.Na rozwiniete kwiaty przymrozek najbardziej działa
- Kocina
- 1000p

- Od: 22 lip 2008, o 22:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewa - dziękuję Ci bardzo za odwiedziny w moim wątku, bo dzięki temu odkryłam Twoje cudo!
To jedna z takich chwil, kiedy wiesz że tutaj NA PEWNO będziesz wracać. Szczerze i gorąco gratuluję, zwłaszcza że wszystko projektowałaś sama, a ziemię masz jaką masz. Nie dość, że roślinność powala na kolana, to jeszcze tyle ptaków! One mieszkają tylko tam gdzie jest przyjaźnie ;) Tym bardziej podziwiam.
To jedna z takich chwil, kiedy wiesz że tutaj NA PEWNO będziesz wracać. Szczerze i gorąco gratuluję, zwłaszcza że wszystko projektowałaś sama, a ziemię masz jaką masz. Nie dość, że roślinność powala na kolana, to jeszcze tyle ptaków! One mieszkają tylko tam gdzie jest przyjaźnie ;) Tym bardziej podziwiam.