Ciekawa jestem co jeszcze posadzisz na grządkach.
Moja familokowa oaza spokoju cz.1
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widzę Jadziu że po troszcze dokupujesz krzaczki.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Witaj Jadzieńko. Też jeszcze nie dorosłam do rh. Boję się, że mu również nie będzie dobrze u mnie. A jak czytam o tym zakwaszaniu, opryskach itp. to już wolę róże. Mniej z nimi kłopotu. Jedyny mankament to ten, że kłują.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Witam was wszystkie cieplutko i cieszę się ,że mnie odwiedzacie ,bo w miłym towarzystwie człowiek lepiej się czuje . Słoneczko pięknie przygrzewa dlatego siedzę w ogródku wskoczyłam tylko zrobić obiadek i dalej
ADO jeszcze nie miałam Rh ,ale kiedyś trzeba spróbować dlatego kupiłam małego ,żeby sie dobrze u mnie zaaklimatyzował ,a z różami też jest kłopot u mnie już się zaczął . Wczoraj była walka dzisiaj na razie cisza ,ale trzymam rekę na pulsie .
IDO ja na razie wsadziłam parę i osłoniłam butelkami po wodzie zobaczymy
ALU trzeba sobie czasami samemu sprawiać prezenty wtedy ma się lepsze samopoczucie
CYNTHUŚ kiedyś trzeba spróbować przecież mamy forum i super doradców więc czego się bać
Życzę wam wszystkim słonecznego dnia a to dla poprawy samopoczucia

ADO jeszcze nie miałam Rh ,ale kiedyś trzeba spróbować dlatego kupiłam małego ,żeby sie dobrze u mnie zaaklimatyzował ,a z różami też jest kłopot u mnie już się zaczął . Wczoraj była walka dzisiaj na razie cisza ,ale trzymam rekę na pulsie .
IDO ja na razie wsadziłam parę i osłoniłam butelkami po wodzie zobaczymy
ALU trzeba sobie czasami samemu sprawiać prezenty wtedy ma się lepsze samopoczucie
CYNTHUŚ kiedyś trzeba spróbować przecież mamy forum i super doradców więc czego się bać
Życzę wam wszystkim słonecznego dnia a to dla poprawy samopoczucia