Leśny ogród Moni68 cz.3
Moniu, moje żurawki od Ciebie też przetrwały zimę i wypuszczają nowe listki 
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=52&t=30768" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Moniko
Pięknie ogród wybudził sie do życia
, widzę ogrom prześlicznych krokusów
, kwitną jeszcze ? . Narcyzy i prymuki śliczne , ja nie mogę sie już doczekać na rododendrony
8) . Boskie masz
, szkoda że fotki z początku sie nie otwierają
.
Pozdrawiam
Pięknie ogród wybudził sie do życia
, kwitną jeszcze ? . Narcyzy i prymuki śliczne , ja nie mogę sie już doczekać na rododendrony Pozdrawiam
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Witaj Moniko
Święta, święta i po świętach. Od jutra ogrody na nas czekają. Pisałam, że już żadnych róż nie posadzę, ale słowa nie dotrzymałam. Jeszcze w piątek posadziłam 20 róż parkowych. Teraz czekają jaśminowce. Oczywiście w najbliższych dniach wybieram się na zakupy do sklepu ogrodniczego, szukam clematisów. ;:2
Święta, święta i po świętach. Od jutra ogrody na nas czekają. Pisałam, że już żadnych róż nie posadzę, ale słowa nie dotrzymałam. Jeszcze w piątek posadziłam 20 róż parkowych. Teraz czekają jaśminowce. Oczywiście w najbliższych dniach wybieram się na zakupy do sklepu ogrodniczego, szukam clematisów. ;:2
Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniko witaj po świątecznie
Dawno mnie tu nie było ,ale teraz już mam nadzieję nadrobić wszystkie zaległości
Piękna wiosna u Ciebie ,u mnie po krokusach zostało tylko wspomnienie ,ale inne rośliny zaczynają kwitnąć.Moja cesarska korona lada moment rozkwitnie 11 kwiatami
Jest piękna ,fotki dam wieczorem .Cieszę się,że wszystko jakoś się ułożyło
Pozdrawiam .