Ogród Zenka 2009
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Witaj Zenku w nowym wątku
Wiosna pełną gębą 
Mam pytanie, czytałam, że stosujesz z powodzeniem środek Dianizon na opuchlaki, czy możesz mi powiedzieć kiedy go zaaplikować?
Pisałeś, że stosujesz tylko raz w sezonie, czy to rzeczywiście wystarcza? Chciałabym załatwić larwy jak najszybciej, myślę, że już się uaktywniły
Mam pytanie, czytałam, że stosujesz z powodzeniem środek Dianizon na opuchlaki, czy możesz mi powiedzieć kiedy go zaaplikować?
Pisałeś, że stosujesz tylko raz w sezonie, czy to rzeczywiście wystarcza? Chciałabym załatwić larwy jak najszybciej, myślę, że już się uaktywniły
- ZENOBIUSZ

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ewo preparat Dianizon stosowałen w roku ubiegłym w miesiącu kwietniu.
Zawartośc opakowania rozrabiałem zgodnie z przepisem i podlewałem/konewką/ wokól
drzewa lub krzewów. Roztworem należy podlewac ziemię wilgotną, więc zawsze dzień wcześniej podlewałem ziemię wkoło drzew. Skuteczność była zadawalająca.
Ja od kilku tygodni poszukuję Dianizonu lecz wszędzie otrzymuję informację z został on
w br. wycofany, może Ty będziesz miała szczęście i znajdziesz stare zapasy.
Zawartośc opakowania rozrabiałem zgodnie z przepisem i podlewałem/konewką/ wokól
drzewa lub krzewów. Roztworem należy podlewac ziemię wilgotną, więc zawsze dzień wcześniej podlewałem ziemię wkoło drzew. Skuteczność była zadawalająca.
Ja od kilku tygodni poszukuję Dianizonu lecz wszędzie otrzymuję informację z został on
w br. wycofany, może Ty będziesz miała szczęście i znajdziesz stare zapasy.
Pozdrawiam Zenek
- ewkapaw

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Zenku miło mi , że zajrzałeś na moją działkę . U Ciebie wiosna trochę opóźniona do mojej , ale na pewno szybko nadrobi . U Was pogoda była trochę gorsza , bo w Szczecinie od dłuższego czasu jest pięknie .
Czekam na zdjęcia psizęba jak zakwitnie , bardzo spodobał mi się ten skromny kwiatek . Jaki masz kolor - żółty , a może różowy - bo i taki jest
Czekam na zdjęcia psizęba jak zakwitnie , bardzo spodobał mi się ten skromny kwiatek . Jaki masz kolor - żółty , a może różowy - bo i taki jest
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
-
KDanuta

- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zenku pięknie wszystko rozkwita, a jak tam Twoje hortensje
przeżyły zimę
moja dębolistna się nie opuściła mimo że
była dobrze zabezpieczona ,inna ładnie odbijają