W nocy była burza
Ogród -hal1959 cz.3
- aguskac
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Uwielbiam sasanki. Cudnie zrobiłas to zbliżenie.
Kilka razy dostawałam siewki młode od sąsiadki, ale mi się nie przyjęły. stały stały i nic... potem padły. Dziwne, że ja nie wpadłam na to, że można je po prostu kupić w doniczce
dopiero 2 lata temu zobaczyłam sasanki na ryneczku i oczywiście kupiłam
Mam teraz 3 ładne kępki.
Kilka razy dostawałam siewki młode od sąsiadki, ale mi się nie przyjęły. stały stały i nic... potem padły. Dziwne, że ja nie wpadłam na to, że można je po prostu kupić w doniczce
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Aguś ja od początku kupowałam wszystkie roślinki w doniczkach w ogrodniczych sklepach i szkółkach zaznajomionych
,bo ja z tych niecierpliwych i chciałam mieć natychmiastowy efekt kwitnienia roślin,sasanki wszystkie tak kupowałam,więc mam 3 kępki starsze i 3 kępki zeszłoroczne.Te starsze są już spore kępki,nie ruszam ich,bo widziałam u bratowej taką ogromną kępę,cuuuuudo 
a do mnie chyba na cały dzień niestety przszedł deszcz i kiepska pogoda..i nic nie da się po pracy zrobić
miłego dnia
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
miłego dnia
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Halinko dopiero teraz usiadłam do kompa . Rano byliśmy z moim M na zakupach ,obiad,ogródek do kościoła i dopiero jestem na swoim miejscu . Nie miałam nawet czasu przegrać zdjęć . W ogródku były tak upojne zapachy hiacyntów ,że nawet nie chciało mi się iść do domu . Dziękuję za odwiedzinki i życzę Ci miłego wieczoru
- hal1959

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Uluś u mnie dzisiaj z pogodą w kratkę,rano padało ,po obiedzie słonko,ale chłodniej niż ostatnie dni
.Nie miałam dzisiaj czasu na ogród
,dobrej nocki
Joluś to Twój tulipan
,Cudny,dzięki
Zuziu zawsze mi się podobały kolorowe plamy w ogrodzie,a uzyskać je można przez spore kępy roślin
.Jestem ciekawa jaki efekt będzie posadzenia moich hiacyntów,bo nie posadziłam w kępce tylko bardziej po obwodzie rabatki 
Jadziu ja też przed chwilą siadłam do kompa
,a tu prawie czas do snu sobie zaśpiewać
.Dzisiaj tylko przez chwilkę byłam w ogrodzie i zauważyłam,że hiacynty od wczoraj się bardziej rozwinęły,ale jeszcze o intensywnym zapachu nie mogę się pochwalić
,dobrej nocki 
Joluś to Twój tulipan
Zuziu zawsze mi się podobały kolorowe plamy w ogrodzie,a uzyskać je można przez spore kępy roślin
Jadziu ja też przed chwilą siadłam do kompa
- ewkapaw

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko piękne kolory .
Twój gość jest wspaniały
Miło jest na takiego osobnika popatrzeć
. Ja muszę gdzieś za miasto jechać i to nie zawsze się trafi , żeby zobaczyć boćka . Ostatnio oglądałam w internecie 
Twój gość jest wspaniały
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
pozdrawiam świątecznie
Szczęście nadaje sens życiu,
to magia w Twym sercu zaklęta.
Nie pozwól mu zostać w ukryciu,
podaruj je bliskim na święta.
Wesołych Świąt !
Szczęście nadaje sens życiu,
to magia w Twym sercu zaklęta.
Nie pozwól mu zostać w ukryciu,
podaruj je bliskim na święta.
Wesołych Świąt !
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."