Ślicznie u Ciebie i czuć już tą wiosenkę

, zawsze trawniczek można zlikwidować i tylko wjazd z betonu i grzątki
 , zawsze trawniczek można zlikwidować i tylko wjazd z betonu i grzątki   . Ty mi wysyłałeś te grzesinki ? , bo nic nie doszło ..
  . Ty mi wysyłałeś te grzesinki ? , bo nic nie doszło ..   ? jak nie to juz nie wysyłaj , nie mam gdzie w domu upyhać
 ? jak nie to juz nie wysyłaj , nie mam gdzie w domu upyhać   .
  . .
  . , dzisiaj dokupiłem
  , dzisiaj dokupiłem   .
 .  

(mam nadzieje że juz tak będzie pięknie do zimy
 (mam nadzieje że juz tak będzie pięknie do zimy   )
 ) :
 :

:
  :

, zaraz do Ciebie pędzę
  , zaraz do Ciebie pędzę   , no właśnie...
  , no właśnie...   . Nie wiem co to jest..... , Pan sprzedający kwiaty mi to pokazał , a że ładne było to od razu wziołem i z wrażenia nie zapytałem co to jest
  . Nie wiem co to jest..... , Pan sprzedający kwiaty mi to pokazał , a że ładne było to od razu wziołem i z wrażenia nie zapytałem co to jest   , 4 zł takie cudo
  , 4 zł takie cudo   .
  .
 :
  :

.
  .

.
  . 
   , krokusy to chyba jeszcze ze 3 kwitną albo 4...
 , krokusy to chyba jeszcze ze 3 kwitną albo 4...   . Najgorsze jest to że ja je ta uwielbiam a miałem ich mało to jeszcze przekwitły i musze czekać cały rok
 . Najgorsze jest to że ja je ta uwielbiam a miałem ich mało to jeszcze przekwitły i musze czekać cały rok   
   na jesień z 200 cebulek kupie
 na jesień z 200 cebulek kupie   .
 . 
   , ale sie opłaca
  , ale sie opłaca   .
  . 
   mam 21 w tym 19 phalaenopsis
  mam 21 w tym 19 phalaenopsis   .
 . i to dziwadło
  i to dziwadło   , jutro lub raczej pojutrze zakwitnie kilka żonkili a później następmne i hiacynty , tulipany...
 , jutro lub raczej pojutrze zakwitnie kilka żonkili a później następmne i hiacynty , tulipany...  

, napisałem Ci w wątku o tej niebieskawej rózy i szukam reszty ale znaleść nie mogę...
  , napisałem Ci w wątku o tej niebieskawej rózy i szukam reszty ale znaleść nie mogę...   .
  .

, podzieliła byś się tymi porzeczkowymi  ;:13 , ja dzisiaj sobie zrobie powtórkę z wczorajszej rozrywki o którejj wwątku storczykowym pisałem
  , podzieliła byś się tymi porzeczkowymi  ;:13 , ja dzisiaj sobie zrobie powtórkę z wczorajszej rozrywki o którejj wwątku storczykowym pisałem   , szarlotka jeszcze została
  , szarlotka jeszcze została   i hustawka i soczki
  i hustawka i soczki   .
  .  
   , a na tych malutkich fotkach to mało co widac
  , a na tych malutkich fotkach to mało co widac   . Szukaj tam w spisie
  . Szukaj tam w spisie   .
  .  a teraz ukazał niespodziankowy kolorek
  a teraz ukazał niespodziankowy kolorek   
   :
  :
 :
  :