Moja familokowa oaza spokoju cz.1
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziewczyny nie nabijajcie się ze mnie roboty jest jeszcze hoho czeka mnie ten płot ,ale muszę poczekać aż brat upora się ze swoją działeczką potem może mi pomóc . Właściwie to on będzie pracował ,a ja będę mu pomagać . na razie to perspektywa . Jak będzie tak daleko to fotki również będą . Od czasu do czasu trzeba się niestety rozerwać nie można tylko ciągle pracować . Lubimy z bratem czasami na jakąś operetkę czy miusikal wyjść ,bo mój M tego typu rozrywek nie lubi . Dla niego jest tylko sport w TV
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Jadzieńko. Wpadłam się przywitać. Ale zdjęcia cudo. Zostawiam sobie naukę obróbki zdjęć na następna zimę. Bardzo mi się to podoba.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- ewkapaw

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Jadziu !!!
Wiosna u Ciebie już w pełni . Kwiaty ładnie kwitną , tylko siadać i podziwiać . Ja zaraz tez idę na działkę , zapowiadali ponad 20 st , trzeba korzystać póki ładnie
W domu mam jeszcze trochę pracy przedświątecznej / ogólnie ogarnąć / , ale to jutro . Teraz idę na słońce
Wiosna u Ciebie już w pełni . Kwiaty ładnie kwitną , tylko siadać i podziwiać . Ja zaraz tez idę na działkę , zapowiadali ponad 20 st , trzeba korzystać póki ładnie
W domu mam jeszcze trochę pracy przedświątecznej / ogólnie ogarnąć / , ale to jutro . Teraz idę na słońce
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Witajcie Ewuś i Jadziu . na razie muszę być w domu ,bo mają mi przywieżć gaz a póżniej jadę na cmentarz posprzątać . Też wolałabym być na ogródku ,no ale najpierw obowiązki . Jadziu nie wiem czy chodzi Ci o tę kempkę ,bo to są krokusy TRICOLOR tak pisało na opakowaniu bez żadnej innej nazwy . Dziewczyny miło mi Was gościć w spokojnej mojej oazie . Jadziu w środkowym rzędzie jest żółty krokus ,te krokusy tricolor i pierwszy tulipanek .