Giguś nie tylko Ty się opalałaś, mnie przy pracy też ostro opaliło
Działka Gigusi- cz.3
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Giguś. Ale fajne ognicho będzie.
Cieszę się, że już z Darkiem jest lepiej. Niestety kostne sprawy są bolesne, a przecież przed nim jeszcze wyciąganie dalszych śrub jak zrozumiałam. Tylko mu współczuć. Kwiatuszki śliczne. Każdy jest ładny. Porozrastają się i w nastepnym roku będą juz całe kępy.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochane kolezanki i koledzy.
Troszkę mam teraz mało czasu na forum, ale w miarę możliwości postaram sie do Was napisać. Dlatego prosze o wyrozumiałość jeśli niechcący kogoś pominę.
Przede wszystkim bardzo Wszystkim Wam dziękuje za odwiedzinki i miłe słowa. Noga M sieę babrze i troche mnie to niepokoi.
A ja co? -działam na działce w miarę moich sił. Dźwigać betonów nie dam rady, ale za to ogródek oczyszczony i posiane co miało byc posiane. Nowych fotek mam na razie. Pozdrawiam wszystkich gorąco. :P
Troszkę mam teraz mało czasu na forum, ale w miarę możliwości postaram sie do Was napisać. Dlatego prosze o wyrozumiałość jeśli niechcący kogoś pominę.
Przede wszystkim bardzo Wszystkim Wam dziękuje za odwiedzinki i miłe słowa. Noga M sieę babrze i troche mnie to niepokoi.
A ja co? -działam na działce w miarę moich sił. Dźwigać betonów nie dam rady, ale za to ogródek oczyszczony i posiane co miało byc posiane. Nowych fotek mam na razie. Pozdrawiam wszystkich gorąco. :P
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Giguś doskonale Cię rozumiemy, teraz większość forumków jest zalatanych
ja kiedyś codziennie wszystkich odwiedziłam, teraz nie mogę się wyrobić bo brakuje czasu.
Kurcze piszesz że się babrze noga M
jest mi bardzo przykro z tego powodu, ale Twój mąż się nacierpi i namęczy
Giguś dużo zdrówka życzę Darkowi i oby jak najszybciej wrócił do sprawności i pomógł Ci te batony nosić
Kurcze piszesz że się babrze noga M
Giguś dużo zdrówka życzę Darkowi i oby jak najszybciej wrócił do sprawności i pomógł Ci te batony nosić