Kolorowy ogród Geni - cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aska pisze:Czy na 4 zdjęciu kiełkują piwonie Delavaya?
Ja tę piwonie znam pod nazwą piwonia delikatna ma takie koperkowe liscie
Genia

Asiula u mnie iryski za 2 ,3 dni przekwitną
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Witaj Geniu :D coraz bardziej kolorowo w naszych ogródkach :D u mnie na razie tylko krokusy i prymulki, a u Ciebie bajecznie- tyle już różnych kwiatków kwitnie-iryski masz niesamowite, u mnie coś już drugi rok nie chcą kwitnąć, wypuszczają same listki :? jeszcze mam nadzieję, ale jeśli nie zakwitną bedę musiała je przesadzić, może wtedy się zbiorą :? U mnie dziś był upał, przesiedzieliśmy cały dzień na tarasie w bluzkach z krótkimi rękawkami, aż smutno, że zapowiadają ochłodzenie, mam nadzieję, że nie będzie to dług trwało :?
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Twoje to Paeonia tenuifolia. Przyznaję, że zastanawiałam się nad sprowadzeniem jej do ogródka. Moją posiałam i czekam na efekty.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

AGNESS pisze:Witaj Geniu :D coraz bardziej kolorowo w naszych ogródkach :D u mnie na razie tylko krokusy i prymulki, a u Ciebie bajecznie- tyle już różnych kwiatków kwitnie-iryski masz niesamowite, u mnie coś już drugi rok nie chcą kwitnąć, wypuszczają same listki :? jeszcze mam nadzieję, ale jeśli nie zakwitną bedę musiała je przesadzić, może wtedy się zbiorą :? U mnie dziś był upał, przesiedzieliśmy cały dzień na tarasie w bluzkach z krótkimi rękawkami, aż smutno, że zapowiadają ochłodzenie, mam nadzieję, że nie będzie to dług trwało :?
Agnieszko u nas ciepło było wczoraj a dziś już bardziej chłodno.A w ogródkach będzie z dnia na dzień coraz więcej kwiatków
Moje iryski co roku dobrze kwitną ale zauważyłam że nie mam w ogóle żółtych a miałam, tak że jesienią muszę kupić.

Asiu ja swoją piwonię kupiłam 2 lata temu kwitnącą .
Genia
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

e-genia pisze:Witaj Piterku Asia ma rację to zawilec grecki.
Fiu fiu, fajny jest - muszę go wypróbować, chyba widziałem bulwki w lidlu ostatnio, pójdę jutro zobaczyć - może jeszcze będą.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja te bulwki piterku kupowałam kilka lat temu ale jesienią .
Genia
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Geniu witaj wieczorkiem.Ostatnio na forum jestem tylko przelotem ,bo czasu brak .Ależ u Ciebie dużo kwiatów kwitnie ,u mnie jeszcze są krokusy ,przebiśniegi,a dzisiaj zakwitł tulipan malutki .Serdecznie pozdrawiam i słoneczka życzę. :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Ido teraz wszyscy przebywamy mniej na forum każdy woli wolny czas spędzić w ogrodzie .
Masz rację jedne kwiatki przekwitają inne zakwitają tak to jest wiosną.
Genia
Awatar użytkownika
anczarn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sie 2007, o 21:26
Kontakt:

Post »

Możesz teraz zajrzeć do mojego ogródka juz wszystkie zdjęcia widać :wink: Ja będę w tym tygodniu w Toruniu :wink:
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Witaj Geniu, wpadłem się przywitać ;:1 ;:2 Jak tam Twoje prace ogrodowe ??
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19

Post »

ja też przyszłam z wizytą , nie było mnie na forum 3 dni a tu duzo postów, ponieważ siedzę w pracy nie mogę spokojnie przeczytać wszystkiego, napisz proszę jak to zaległe zamówienie z "cebul". Ja swoje wsadziłam i powiem Ci, ze sace cebuli lilii były ogrpmne.
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

anna czarnota pisze:Możesz teraz zajrzeć do mojego ogródka już wszystkie zdjęcia widać :wink: Ja będę w tym tygodniu w Toruniu :wink:
Witaj Aniu powiedz kiedy to dam Ci adres na p.w i będziesz mogła wpaść do mnie.
Zaraz zobaczę zdjęcia w Twoim ogródku.
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mutari pisze:Witaj Geniu, wpadłem się przywitać ;:1 ;:2 Jak tam Twoje prace ogrodowe ??
Witaj Marcinie dziś to rwanie głowy mycie okien wieszanie ,pranie i firanek no i w ogrodzie też pod płotem wzruszyłam ziemie dopiero południe a ja padam na twarz.
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

EdytaB pisze:ja też przyszłam z wizytą , nie było mnie na forum 3 dni a tu duzo postów, ponieważ siedzę w pracy nie mogę spokojnie przeczytać wszystkiego, napisz proszę jak to zaległe zamówienie z "cebul". Ja swoje wsadziłam i powiem Ci, ze sace cebuli lilii były ogrpmne.
Edyto ja dostałam w czwartek w tamtym tygodniu już przesyłkę z cebul wszystko posadzone w ziemi
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

A ja jeszcze jestem w pracy, ale zaraz kończę i jadę prostu do centrum ogrodniczego ;:113 Muszę jeszcze co nie co dokupić. Wieczorkiem wkleję fotki.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”