Treissi na zielono cz.2
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jakoś nie jestem zbyt optymistycznie nastawiona do tej kordylinki. Od początku jak ją mam zawsze cosik mnie w niej denerwowało. I teraz jak patrze na nią to mam ochotę ją przez okno wywalić
Paulinko dzięki za kciuki
Grażynko moja została skutecznie zasuszona
Kinguś jak kupowałam swoją to też były takie na pniu. Miały po 2-3 piuropusze i miałam dylemat co wybrać. Za namową teściowej wzięłam tą z liśćmi od odłu. A jeśli chodzi o odmianę to w mojej książce jest pod nazwą Cordyline terminalis 'Firebrand'.
Madziu nie jestem taka pewna, czy uda mi się coś zdziałać z tą kordylinką, bo jakoś nie bardzo chce ze mną współpracować
Ewuś no właśnie moją babcia przesuszyła
Paulinko dzięki za kciuki
Grażynko moja została skutecznie zasuszona
Kinguś jak kupowałam swoją to też były takie na pniu. Miały po 2-3 piuropusze i miałam dylemat co wybrać. Za namową teściowej wzięłam tą z liśćmi od odłu. A jeśli chodzi o odmianę to w mojej książce jest pod nazwą Cordyline terminalis 'Firebrand'.
Madziu nie jestem taka pewna, czy uda mi się coś zdziałać z tą kordylinką, bo jakoś nie bardzo chce ze mną współpracować
Ewuś no właśnie moją babcia przesuszyła
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Oglądam i oglądam Twoje kwiatuszki i nie moge oczu oderwać
:D:D Super kolekcja i zadbana.
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Mirek pisze:Ja bym proponowała aksamitkę
Zgadzam się z Mirkiem w 100%. U moich rodziców na wsi, w jednej części ogrodu jest dość gliniasta gleba...mama co roku sieje tam aksamitki, rosną jak szalone, a przy okazji odstraszają ponoć komary
Są dość popularne, mnie jednak bardzo się podobają
Pozdrawiam, Paula
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt: