Kolorowy ogród Geni - cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

kogra pisze:Geniu ja tak mówię każdego roku....... :;230 i co z tego ?
Wystarczy, że przychodzi wiosna i znów to samo. :;230 :;230 :;230
A do tego jeszcze to forum...... a niech to........jakoś będzie.
Ważne Geniu żebyśmy zdrowe były - każda na swój sposób. ;:113
Ja myślę że faktycznie dam sobie teraz troszkę odpoczynku.
Genia
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam Geniu jak zaczęłaś niedzielę. Ja dzisiaj tyko pójdę do kościoła i będę sobie siedział w ogrodzie popijając kawkę.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witaj Geniu :D
e-genia pisze:Artur pewnie że ciepło i słońce wpływają pozytywnie na nasze samopoczucie.
Mam nadzieję że dziś kupisz sobie bratki no i zrobisz kilka zdjęć.
Tak kupiłem na razie 25 :wink: bo mało co już zostało , 1,5 tunelu jechało do Rzeszowa na herb z bratków :evil: :lol: , w śrobe na ryneczku dokupie i koniecznie stokrotki :D . Jakieś tam cykłem fotki ale za bardzo słońce grzało i później pojechałem do dziadków... Dzisiaj zrobie lepsze , ide na pole zanim jeszcze słonka nie ma , może na krokusy jeszcze nie przygrzało bo jak chce zrobić fotke jak słońce zajdzie to sie zamykają :evil: . Widziałem jak Robiłaś o piątej rano... , mnie by nie wybudził nik ze snu o tej godzinie :lol: :( .

Pozdrawiam :D
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Marcin ja zawsze niedzielę zaczynam od pójścia do kościoła na 7.30 więc mam już po a dziś też nawet nie jadę na żadne zakupy.
Marcin wybierasz się na spotkanie przeczytałam gdzieś z forumowiczami z okolic Wrocławia?
dla mnie to za daleko jak na spotkanie kilku godzinne choć bardzo chciałabym ich bardzo poznać
Genia
x_m-i
---

Post »

Witam Geniu, ja w niedzielę to przeważnie leniuchuję. Siedzę tylko w ogrodzie i popijam kawę albo zimny browarek ;:18 . Co do spotkania, to mam zamiar się wybrać. Ja mam trochę dalej niż ty Geniu, ale bardzo chcę się spotkać. Chociaż na parę godzin. Co prawda można by było zrobć również grila i przekimac gdzieś na działce i dopiero wyjechać następnego dnia, ale zobaczymy jak to wyjdzie.
x_m-i
---

Post »

Geniu a jak ci minął wczorajszy dzień. U mnie był bardzo pracowity. Byłem wczoraj na zakupach, dokupiłem trochę azalii i rh oraz hiacynty. Później przyjechał do mnie facet i podcinaliśmy krzewy, a byo przy nich roboty. teraz nie wyglądają ładnie ale będę musiał poczekać aż odbiją i wtedy nabiorą wyglądy. Fotki z przycięcia krzewów wkleję dzisiaj.
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49

Post »

Cześć Ganiu! Zapraszam do mnie na pierwsze tulipanki :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marcin ja sprawdzałam na mapie z Torunia do Międzyrzec Podlaski jest ponad 300 km ,najlepiej było by zrobić spotkanie w Warszawie z Warszawiakami .
W niedziele ja też jak zwykle obiad ,z tym że często jeździmy gdzieś na gotowy mąż funduje wtedy mam trochę odpoczynku od garów ale dziś się nie wybieramy więc będę musiała gotować a po południu posiedzieć w ogrodzie i popodziwiam krokusy .
Ja w lipcu wybieram się do Zakopanego z mężem tam spotkam się z Aśką jak będziesz miał ochotę na taka przejażdżkę to możesz się też wybrać.

Wczoraj od rana zakupy potem ogród .po południu pojechałam na wieś przywiozłam trochę kamieni na skalniak
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tulipan998 pisze:Witaj Geniu :D
e-genia pisze:Artur pewnie że ciepło i słońce wpływają pozytywnie na nasze samopoczucie.
Mam nadzieję że dziś kupisz sobie bratki no i zrobisz kilka zdjęć.
Tak kupiłem na razie 25 :wink: bo mało co już zostało , 1,5 tunelu jechało do Rzeszowa na herb z bratków :evil: :lol: , w śrobe na ryneczku dokupie i koniecznie stokrotki :D . Jakieś tam cykłem fotki ale za bardzo słońce grzało i później pojechałem do dziadków... Dzisiaj zrobie lepsze , ide na pole zanim jeszcze słonka nie ma , może na krokusy jeszcze nie przygrzało bo jak chce zrobić fotke jak słońce zajdzie to się zamykają :evil: . Widziałem jak Robiłaś o piątej rano... , mnie by nie wybudził nik ze snu o tej godzinie :lol: :( .

Pozdrawiam :D
Artur kiedy ja robiłam o 5 rano zdjęcia? jeżeli nawet na zdjęciach jest taka godzina to nie prawdziwa ja nie znam się naustawianiu aparatu fotograficznego
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Grzesiu zaraz lecę zobaczę a jak tam moje krokusy już przekwitły ? wiesz jakie?
Genia
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49

Post »

Tak Geniu TE :D krokusiki już przekwitły i jak tylko będzie pora wykopywania to wiesz :D
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

e-genia pisze: Artur kiedy ja robiłam o 5 rano zdjęcia? jeżeli nawet na zdjęciach jest taka godzina to nie prawdziwa ja nie znam się naustawianiu aparatu fotograficznego
A to cos mi sie widocznie pomyliło :oops: , zrobiłem i wstawiłem przed chwilą fotki :D .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Witaj Geniu :D
Dzisiaj już na całego zaczynają u mnie kwitnąć wierzby iwy. Mam fotki ale dodam potem. Najładniej wygląda drzewo o kwiatach męskich żółtych ale te zielone też są całkiem niczego sobie. Widzę też już kwiaty na forsycjach no i listki na suchodrzewach :D :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Artur zaraz do Ciebie wstąpię ale u siebie muszę wstawić kilka zdjęć.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
[/img]
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Od razu zrobiło się cieplej i milej na forum jak człowiek może sobie takie rośliny pooglądać :D :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”