Więc do dzieła.Chciałabym zobaczyć coś kolorowego w Twoim ogródku.
Ogród Idy74 2009r cz.1
-
ida74
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziewczyny witam we czwartek .Jestem w pracy i spijam kawkę.Wiem ,że się nie odzywam ostatnio do was ,ale naprawdę nie mam kiedy .Po pracy do ogrodu ,a jak wracam to jest 7 .Dzieci trzeba nakarmić,posprzątać całodzienny bajzel,ugotować jakiś obiad na drugi dzień.Gdy to wszystko zrobię to już nie mam sił ,za pare dni organizm się przyzwyczai ,to wrócę do formy.Wczoraj rozbierałam świnkę ,na szyneczki .,dzisiaj przygotuję do wędzenia.Jutro przychodzą krzewy zamówione trochę tego będzie
bardzo dużo
Obiecuję OLU ,CYNTHIO,DALO ,ELU ,ŻE ZROBIĘ ZDJĘCIA I DAM NA FORUM
A teraz życzę wam słoneczka w nowym dniu ;:91
A teraz życzę wam słoneczka w nowym dniu ;:91-
ida74
- ---
Dziewczyny i znowu szybciutko ,bo w pracy jestem .W czoraj chciałam wkleić zdjęcia ,ale chyba znowu awaria była.Zrobię to dzisiaj .Wędzarnia swoja .wędzę drzewem wiśniowym i śliwkowym. U nas to się nazywa świeżynka.Oczywiście ,że robię ,bez tego nie udało by się świniobicie.Wszystko u mnie budzi się do życia ,już tak naprawdę,choć w nocy sa przymrozki -2 .Dobrze ,że to już piątek ,bo już nie mam siły .Pozdrawiam was wszystkie ,ślę buziaki i dziękuję,że mnie jednak odwiedzacie.Do wieczora
;:91
.
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Iduś.
Widzę, że owocnie rozpoczął sie u Ciebie kwiecień. Swiniobicie, świeżynka, wiosna-hurra.
Idus zameldować Ci przyszłam ,że dostałam paczkę od tej firmy, którą odradzałaś. Fotki podam wieczorem, bo nie zgrałam do kompa. Jestem zadowolona. Super zapakowana, i krzaczek nawet spory.
Pozdrawiam serdecznie i udanego wędzenia szynek. Pozdrawiam :P
Widzę, że owocnie rozpoczął sie u Ciebie kwiecień. Swiniobicie, świeżynka, wiosna-hurra.
Idus zameldować Ci przyszłam ,że dostałam paczkę od tej firmy, którą odradzałaś. Fotki podam wieczorem, bo nie zgrałam do kompa. Jestem zadowolona. Super zapakowana, i krzaczek nawet spory.
Pozdrawiam serdecznie i udanego wędzenia szynek. Pozdrawiam :P
-
ida74
- ---
Dziewczyny witam wieczorkiem
Przesyłam wam wiosne z mojego ogródka.Cesarska korona szaleje.Uwielbiam ją ,robi wrażenie na wszystkich jak kwitnie
Przez trzy lata robi mi niespodzianki ,daje ni o jeden kwiat więcej
Krokusy nareszcie kwitną na całego .1 kwietnia przyleciały bociany ,naliczyłam 13 zajętych gniazd.Piekna muzyką będą grały w tak małej wsi.A latem na polu będą wyjadały mi truskawki
Dzisiaj dostałam przesyłkę z roślinami ,latałam po ogrodzie ustawiając ,kombinując co i gdzie.Kończę i życzę wszystkim słonecznego i bardzo ciepłego weekendu
;:12
Przez trzy lata robi mi niespodzianki ,daje ni o jeden kwiat więcej