Storczyki Elizy
-
elizabett-1977
- 200p

- Od: 20 sty 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- agata0806
- 1000p

- Od: 11 lut 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiesz Eliza wcześniej myślałam że to Miltonia bo już gdzieś tego storczyka widziałam a to Cambria..Dobrze wiedzieć..Zakwitnie Ci jeszcze nie raz
To tak jak ja Dendrobium się zbyt długo nie nacieszyłam,u mnie jest za ciepło i tu jest problem a grzejnika zimą nie mogę wyłączyć bo synek by mi zamarzł hehe..I tak cały rok ciepło i ciepło..
To tak jak ja Dendrobium się zbyt długo nie nacieszyłam,u mnie jest za ciepło i tu jest problem a grzejnika zimą nie mogę wyłączyć bo synek by mi zamarzł hehe..I tak cały rok ciepło i ciepło..
-
elizabett-1977
- 200p

- grazka2211
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 paź 2008, o 11:15
Piękna ta cambria
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
-
elizabett-1977
- 200p

Moni.Grazko,Agatko dziękuję w imieniu Cambri ;:106
Lana masz arcję ja kupiłam go w biedronce za 19.90,nawet nie wiedziałam co kupuję.No ale w Twoim przypadku można się naprawdę wściec
Danutastachurska1 dziękuję za odwiedziny
Ja też jakoś specjalnie nie przepadam,zresztą to moja pierwsza cambria,ale właśnie ten kolorek mnie skusił.
Lana masz arcję ja kupiłam go w biedronce za 19.90,nawet nie wiedziałam co kupuję.No ale w Twoim przypadku można się naprawdę wściec
Danutastachurska1 dziękuję za odwiedziny
-
bogumila
- 1000p

- Od: 17 cze 2008, o 19:02
elizabett-1977 pisze:Jeanne, Grazko dziękuję![]()
Mała Mi ja zawsze miałam problem z wyborem nawozu,a te moje panie w kwiaciarniach to się znają jak...,Ale Alicja mi to "wyośliła" i teraz wiem
![]()
A tutaj moja pierwsza Cambria,złamałam niestety obietnicę,że w marcu już nic nie kupię,taka jestem słabiutka![]()
Kolorek bardzo mi się spodobał i jej zapach.
![]()
Elizabett-1977 cambria jest śliczna , gdybym ją zobaczyła to też bym złamała daną sobie obietnicę i pomyślała , że może od kwietnia już nic nie kupię.
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
-
elizabett-1977
- 200p

Witajcie kochani.
Teraz rzadko tu zaglądam,bo cały mój wolny czas spędzam w ogrodzie którego kończymy urządzać.
Moje storczyki kwitną w najlepsze,na szczęście nic je nie atakuje(jak na razie).
Dzisiaj byłam na wystawie w Sosnowcy i troszkę czuję niedosyt.Dużo hybryd mało botanicznych,a jak już to potwornie drogie.Ale chciałam kupić sobie Mini Marka i kupiłam
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie.
A to moje nowości.

Teraz rzadko tu zaglądam,bo cały mój wolny czas spędzam w ogrodzie którego kończymy urządzać.
Moje storczyki kwitną w najlepsze,na szczęście nic je nie atakuje(jak na razie).
Dzisiaj byłam na wystawie w Sosnowcy i troszkę czuję niedosyt.Dużo hybryd mało botanicznych,a jak już to potwornie drogie.Ale chciałam kupić sobie Mini Marka i kupiłam
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie.
A to moje nowości.

-
elizabett-1977
- 200p

-
elizabett-1977
- 200p