Czytałam,że miksturę przechowałaś,tak można
Moja familokowa oaza spokoju cz.1
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu witaj,nadrabiam troszkę dzisiaj i pozostawiam ślady,bo ostatnio tylko poczytałam wszędzie,ale na wpisy mi nie wystarcza już czasu
.
.Ja dopiero czekam na pokrzywy
.Mam takie jedno miejsce i widziałam ,że rosną ,będę je pielęgnować żeby ładnie rosły na moją miksturę
.Chodniczek skończysz jeszcze,ja też mam sporo prac,w których M musi mi pomóc i nigdy nie ma kiedy,a chciałabym już
,miłego dnia 
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie Ireko i Cynthio dziękuję za odwiedzinki . Irenko dzisiaj przycięłam już te wrzosy ,bo jakoś szybciej mi to umknęło ,a w sumie nie wiedziałam czy one przeżyły zimę .Jednak z nimi OK ,ale moje piękne hebe mi zmarzło są raczej nikłe szanse ,że odbije . Póżnie dam parę zdjęć mojej dzisiejszych poczynań
Jadziu, nie dość, że w ogródku ślicznie, to jeszcze miałaś czas na szydełkowanie. Ja się kilka razy zabierałam do zrobienia szydełkowych kwiatów, a nawet ostatnio specjalnie dla nich zakupiłam gazetę z wzorami, ale jakoś nie wychodziły mi takie, jak powinny
Chyba pozostanę więc przy serwetkach i bluzkach 
A lilie św. Józefa to są takie białe, pachnące, jak w "babcinych ogródkach"?
A lilie św. Józefa to są takie białe, pachnące, jak w "babcinych ogródkach"?
Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród
witaj
u Ciebie już całkiem ładnie widać, że to wiosna:)i roślinki sie na świat garną:)..ależ będziesz miała cudnie
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
u Ciebie już całkiem ładnie widać, że to wiosna:)i roślinki sie na świat garną:)..ależ będziesz miała cudnie
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."